Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


AMPAs
divendres15 de febrer de 2008
Cal que s’escolti la veu de les AMPAs. Per això us invitem a fer-lis arribar aquest esborrany per a que modifiquin el que considerin oportú i, un cop fet seu, enviin a la FAPAC, als mitjans i a qui considerin oportú, i ens facin arribar còpia: cgtense@cgtcatalunya.cat El farem arribar (...)
divendres15 de febrer de 2008
A les mares i pares de l’escola: La vaga d’ahir contra les bases de la LEC va ser un èxit total, amb una gran manifestació. Volem agrair la vostra col·laboració que ha estat important per a que la jornada es desenvolupés sense incidències. Les darreres declaracions de la (...)
dimecres13 de febrer de 2008
Les AMPAs de St Quirze han fet arribar el seu suport als mestres de la seva localitat. Gràcies! Serà entre tots i totes que aconseguirem fer realitat que: L’ensenyament públic no es ven!
divendres1 de febrer de 2008
Benvolguts amics, Des de l’AMPA del CEIP Jaume Balmes de Sant Feliu de Codines donem tot el > nostre suport a la vaga i a les reivindicacions que la motiven. Cordialment, Marc Barrobés i Meix President de l’AMPA del CEIP Jaume (...)

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid