Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Zones i assemblees
0 | 10 | 20
dilluns18 de febrer de 2008
diumenge17 de febrer de 2008
diumenge3 de febrer de 2008
Assemblea general convocada per CCOO, UGT i CGT. Entre 150 i 200 persones de centres municipals de Barcelona ciutat. Presentació de la Llei i intervencions, les més nombroses sobre escola bressol, també una de que s’obliden els centres d’educació especial, també sobre la (...)
divendres1 de febrer de 2008
Assisteixen 43 persones (rècord històric) d’uns 14 centres i CGT, CCOO i USTEC. La gent s’estaven mossegant la llengua, però al final de la zona dues persones han carregat contra el Pacte i la sisena. 5 centres encara no han decidit o parlat 1 centre de St. Perpètua (Bernat de (...)
dimecres30 de gener de 2008
A la zona de Sant Boi assistia normalment entre 2-3 centres. Presència de pràcticament totes les escoles (en el moment de començar faltaven tres escoles, però com a minim van venir dues més tard). No hi havia cap dels instituts. Hi havia com a mínim per centre dues persones, per tant en total (...)
dimecres30 de gener de 2008
Assisteixen 30 centres (màxim històric) dels quals un centre era de Terrassa (es va colar), i els sindicats CCOO, USTEC i CGT. A part de continuar insistint i animant el personal, així com comentar articles dels diaris, Bofills, (per cert ha anat bé fer servir lo del Mac Donald) etc; es donen (...)
dimecres30 de gener de 2008
Amb la presència de quasi un centenar de companys i companyes, convocades per USTEC, CCOO i CGT, es va realitzar l’assemblea. Hi va haver molta polèmica perquè un dels companys no veia tant malament el que hi hagués més control de les direccions, encara que no compartia amb les Bases el (...)
dimarts29 de gener de 2008
Més de 150 companys i companyes van participar de l’assemblea, amb la presència d’USTEC, CCOO i CGT. Molta participació i molt crítica amb la signatura del Pacte Nacional i la sisena, tot demanant explicacions a CCOO. També es va fer reunió amb les AMPAs que volien una proposta (...)
divendres25 de gener de 2008
Assisteixen 3 escoles de les 7 de poble. La majoria de les mestres són de l’escola que es fa la zona. Una d’elles és el CEIP Maragall en el que ja vam fer una xerrada com a CGT. Com a sindicats USTEC i CGT és repartim la presentació de les bases. No es veu massa clar que surti la (...)
dimecres23 de gener de 2008
Centre Cívic del barri de Cerdanyola a Mataró: unes 20 persones de centres de Mataró i de la comarca, 2 d’USTEC i 1 CGT, ens repartim les intervencions inicials i després donem la paraula als assistents. Les intervencions mostren la diversitat que es dóna en els territoris on les zones (...)
0 | 10 | 20

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid