Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Zones Vallès Occidental

Les assemblees i reunions de zona són essencials, no només per a informar-vos de qüestions i canvis que afecten directament a la realitat i funcionament dels centres i a les nostres condicions de treball, sinó també perquè sigueu vosaltres qui feu arribar opinions, consultes, propostes, etc, tant als sindicats com a la resta de centres.

Les zones són un punt de trobada absolutament imprescindible per mantenir-nos mínimament informades de què succeeix a nivell general i als centres de l’entorn i mínimament coordinades com a col·lectiu.

És suficient (encara que hi pot venir tothom qui vulgui) amb una o dues persones per centre que després puguin transmetre a la resta de companyes allò que s’ha tractat. Algunes escoles fan l’assistència rotatòria, en d’altres es nomena un/a representant per a tot el curs... el que us demanem és que hi pugueu anar alguna persona del vostre claustre.

En aquest sentit, també demanem a les direccions que es faciliti l’assistència a les zones i, si es possible, també es consideri aquest fet en la confecció dels horaris (especialment a secundària) evitant-li la coincidència amb hores lectives a aquella persona del centre que us comuniqui que hi vol anar. No dubteu en contactar-nos, si teniu algun dubte en aquest sentit.

Calendari de zones

Zona Sabadell - dimecres
7 d’octubre - 4 de novembre - 2 de desembre

Zona Terrassa - dimecres
14 d’octubre - 11 de novembre - 9 de desembre

Zona Cerdanyola - dimecres
14 d’octubre - 11 de novembre - 9 de desembre

Zona Rubí - dilluns
5 d’octubre - 9 de novembre - 30 de novembre*

(*) La de Rubí 30-11 és també al novembre en una mica menys d’un mes perquè el primer de desembre (7) deu ser pont per molts centres i el següent dilluns 14 és la última setmana abans de vacances.

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid