Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Oposicions 2020

Tornem a denunciar que l’actual sistema d’accés a la funció pública és injust, arbitrari, selectiu i memorístic. (Vegeu Esquerda "Oposicions. Estabilitat o acomiadaments. Nosaltres decidim").

I ara, inviable: CGT Adverteix dels perills i injustícies de mantenir les Oposicions’20 (curs 2019/2020). - No s’havien d’haver iniciat! Continua l’organització nefasta del Departament: maltractament a docents, oposicions injustes

  • Demanem la CANCEL·LACIÓ de les OPOSICIONS d’aquesta tardor.
  • Reclamem un CONCURS de mèrits d’ESTABILITZACIÓ d’interines.

Perquè realitzar-les aquesta tardor és inviable, són totalment injustes i desiguals per a una gran part de les persones que s’hi presenten.

Els pròxims anys es preveu un accés massiu a la funció pública, que pot donar-se per la via d’aquestes oposicions totalment injustes o per la de l’estabilització del personal interí amb criteris equitatius i transparents. Des de CGT Ensenyament fem una crida a tot el professorat a organitzar assemblees i mobilitzacions per tal d’exigir:
- Accés a la funció pública per concurs de mèrits que prioritzi els serveis prestats.
- Garantia d’estabilitat a tot l’actual personal interí i substitut sense requisits addicionals.
- Increment de plantilles per millorar la qualitat de l’ensenyament públic i permetre la incorporació de nou personal docent.

PDF - 1.1 MB

Resum Oposicions

Oposicions 21

0 | 10
diumenge10 de gener de 2021
Ahir dissabte vam veure situacions dramàtiques de treballadores i treballadors que no arribaven als seus tribunals opositors a conseqüència del temporal de neu que va patir Catalunya. A les inclemències climatològiques s’afegeix el despropòsit de la data del concurs d’oposició i (...)
dissabte9 de gener de 2021
Actualitzat 08.01.21
Es confirma que la realització de la segona prova de la convocatòria actual és el dia 9 de gener de 2021. Consultar el tauler de l’aspirant. [Comunicat CGT Ensenyament]No s’havien d’haver iniciat! Continua l’organització nefasta del Departament: maltractament a docents, (...)
dijous29 d'octubre de 2020
Es retarda l’inici de la segona prova dels procediments lliures i de reserva, així com la part pràctica de la prova dels procediments d’accés, del concurs d’oposició de personal docent convocat per la Resolució EDU/17/2020, de 13 de gener. Quan la situació ho permeti, es (...)
dimecres29 de juliol de 2020
Actualitzat 29.07.20
dimarts14 de juliol de 2020
Resolució EDU/1662/2020, de 9 de juliol, per la qual es declara aprovada la llista definitiva de persones aspirants admeses i excloses a la convocatòria de concurs oposició per a l’ingrés i accés a la funció pública docent i per a l’adquisició de noves especialitats (DOGC ). (...)
dimarts9 de juny de 2020
La suspensió dels terminis administratius decretada per l’estat d’alarma ha impossibilitat portar a terme diferents actes administratius derivats de la convocatòria i imprescindibles per a la seva execució, i comporta, per tant, que el procediment de selecció no es pot iniciar i (...)
dilluns4 de maig de 2020
Termini de reclamacions suspès per l’estat d’alarma. A conseqüència de la declaració de l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, d’acord amb l’apartat primer de la disposició addicional tercera del Reial (...)
dissabte4 d'abril de 2020
Posicionament CGT respecte a l’actual convocatòria d’oposicions 2020
CGT Ensenyament després de consultar l’afiliació sobre les oposicions docents ha decidit: La majoria d’afiliades, amb un 50%, recolza que siguin cancel·lades, defensant la seva modificació per un Concurs de mèrits per a l’estabilització de les interines en frau de llei. (...)
dimecres1 d'abril de 2020
Les diferents proves d’oposicions s’efectuaran entre el setembre i el novembre i la baremació dels mèrits al mes de desembre. La resolució definitiva serà el gener de 2021. Calendari En la resolució de modificació que es dicti de la Resolució EDU/17/2020, de 13 de gener, de (...)
dilluns23 de març de 2020
Actualitzat 23.03.20
No. A dia d’avui, 23 de març, les oposicions per als cossos docents segueixen vigents. Només s’han suspès els tràmits administratius que hi estan relacionats, mentre duri l’estat d’alarma. Les proves són al juliol. Es preveu que es puguin mantenir les dates, (...)
0 | 10

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid