Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Participació (vaga, consell escolar, ...)
0 | 10
dijous3 d'octubre de 2019
La Mesa Sectorial és l’òrgan a través de el qual els docents exerceixen el seu dret a la negociació col·lectiva, que l’EBEP defineix com el dret a la determinació de condicions de treball. Presidida pel Conseller, està integrada per onze representants de l’Administració i (...)
dimecres2 d'octubre de 2019
Les Juntes de Personal estan formades per totes les delegades que han sortit escollides a les eleccions sindicals. La Llei 7/2007 de l’estatut bàsic de l’empleat públic, fixa funcions de la Junta de Personal (formada per tots i totes els i les delegades dels diferents sindicats (...)
diumenge18 de novembre de 2018
Esta “guía” pretende resolver algunas dudas que nos pueden aparecer cuando vamos a convocar una huelga y complementar un poco la información de la guía jurídico sindical, principalmente la parte de “cómo convocar una huelga”, pero no puede ser tomada como una guía de (...)
diumenge4 de novembre de 2018
Tothom té dret a denunciar irregularitats laborals, encara que no sigui treballador/a de l’empresa que denuncia. Inspecció de treball té atribuïdes potestats administratives, la finalitat és vigilar el correcte compliment de la normativa de l’ordre social, i, en cas (...)
dilluns8 d'octubre de 2018
Calendari del procés: Inici del procés: a partir del dia 5 de novembre de 2018 Constitució de les meses electorals: abans del dia 14 de novembre de 2018 Votacions: entre els dies 26 i 30 de novembre de 2018, ambdós inclosos Constitució del consell escolar i presa de possessió dels seus (...)
dimarts10 de gener de 2017
El claustre del professorat és l’òrgan de participació del professorat en el control i la gestió de l’ordenació de les activitats educatives i del conjunt dels aspectes educatius del centre. Està integrat per tot el professorat i el presideix el director o directora. Les funcions (...)
dijous15 de desembre de 2016
És la comunicació del cessament temporal, col·lectiu i concertat de la prestació del treball, per part dels treballadors/ores, com a mesura de pressió per a la defensa dels seus interessos. La convocatòria de la vaga s’ha de comunicar simultàniament per escrit, tant a l’empresa o, (...)
dimarts13 de setembre de 2016
Inici del procés: a partir del dia 7 de novembre de 2016 Constitució de les meses electorals: abans del dia 16 de novembre de 2016 Votacions: entre els dies 28 de novembre i 2 de desembre de 2016, ambdós inclosos Constitució del consell escolar i presa de possessió dels seus membres: abans del (...)
diumenge31 de juliol de 2016
L’alumnat no té dret a vaga. El dret constitucional a la vaga està reconegut per als treballadors (Reial Decret llei 17/1977), però no per als estudiants de cap tipus d’ensenyament. Però què no tinguin dret de vaga, és una qüestió de paraules. L’alumnat té el dret a (...)
dilluns1 de desembre de 2014
El consell escolar del centre és l’òrgan col·legiat de participació de la comunitat escolar en el govern del centre. En el consell escolar hi ha representats tots els col·lectius que intervenen en la comunitat educativa: director, professorat, alumnat, personal d’administració i (...)
0 | 10

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid