Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Reglamentació

En tots aquells aspectes de caràcter educatiu, depenem tant de la llei estatal -ara la LOMCE- com les que venen del Departament, tant si tenen rang de llei -com la LEC i tots els Decrets que la desenvolupen- com si són Decrets o Acords.

dilluns8 de febrer de 2016
Convocatòria i les bases del concurs de mèrits per seleccionar el director o la directora de centres educatius de titularitat de l’Ajuntament de Barcelona, gestionats pel Consorci d’Educació de Barcelona. Fins el 25 de (...)
dilluns3 de novembre de 2014
Per tots el que compartim, guanyem tots i totes si unim forces. En aquest moment es realitzen Assemblees de docents i Reunions de zona. Veniu!!
diumenge21 de setembre de 2014
Documents d’organització i gestió dels centres. Documents d’organització. Personal docent. Accés a tots els documents (projecte educatiu, currículum, organització del centre i gestió del centre Informació complementària als Documents per a l’organització i la gestió (...)

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid