Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


"Vine a l’ensenyament Públic"
dimecres1 de febrer de 2017
divendres14 d'octubre de 2016
PRIMERES JORNADES APOSTEM PELS SERVEIS PÚBLICS Barcelona, 17, 21 i 22 d’octubre de 2016 Aquestes primeres jornades es constitueixen com a lloc de trobada i reflexió sobre les polítiques de serveis públics. Defensem els serveis i prestacions públiques com a drets socials universals i (...)
divendres1 d'abril de 2016
LAICA, DE QUALITAT, GARANT DE LA COHESIÓ SOCIAL Us convidem a matricular als vostres fills i filles a l’ensenyament públic!! · L’educació pública ensenya a conviure sense distinció d’ètnies, classe social, religió, sexe, nacionalitat, capacitats... desenvolupant valors de (...)
dimarts10 de març de 2015
VINE A LA PÚBLICA ! LAICA , DE QUALITAT , GARANT DE LA COHESIÓ SOCIAL Companyes i companys, Des de CGT Ensenyament us volem informar que s’ha obert el termini per presentar la sol·licitud de preinscripció a l’educació infantil (segon cicle), primària i secundària obligatòria: (...)
dilluns13 de gener de 2014
VINE A LA PÚBLICA ! LAICA , DE QUALITAT , GARANT DE LA COHESIÓ SOCIAL L’educació pública ensenya a conviure sense distinció d’ètnies, classe social, religió, sexe, nacionalitat, capacitats… desenvolupant valors de convivència, solidaritat, pluralitat, llibertat de (...)

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid