Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Via Laietana, 18, planta 9 - 08003 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Horari. Vacances
divendres5 d'agost de 2016
L’horari de les activitats programades i que consten a la programació general anual ha de respectar la jornada laboral setmanal de dilluns a divendres, de 37 hores i 30 minuts. La programació de les activitats que s’hagin de fer fora del recinte escolar, o que pel seu caràcter (...)
dilluns1 d'agost de 2016
Les vacances anuals retribuïdes són d’un mes de durada per cada any complet de servei, en què es garanteix en tot cas 22 dies hàbils o els que corresponguin proporcionalment si el temps de servei és inferior a l’any. A aquest efecte, no es consideren com a dies hàbils els dissabtes. (...)
dimarts6 d'octubre de 2015
Dies naturals: són tots els dies, els que coincideixen amb el calendari. Quan es fa referència a dies naturals, es vol donar a entendre que no es diferencia entre uns i altres a efectes legals, tenint tots la mateixa condició i comptant tots per igual. Dies hàbils / inhàbils: són els dies que (...)
divendres13 de setembre de 2013
Normativa: Documents per a l’organització i la gestió dels centres. Gestió del personal docent Les vacances anuals retribuïdes són d’un mes de durada per cada any complet de servei, garantint en tot cas 22 dies hàbils o els que corresponguin proporcionalment si el temps de servei (...)

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid