Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Salut Laboral (Prevenció de riscos laborals)

La prevenció de riscos laborals és el conjunt d’activitats i mesures adoptades o previstes en totes les fases de l’activitat laboral, amb la finalitat d’identificar els riscos derivats del treball per tal d’eliminar-los o reduir-los i evitar les possibles conseqüències sobre la salut del personal treballador i l’entorn.

Dins d’aquest espai trobareu informació sobre com està organitzada la prevenció de riscos laborals al Departament d’Ensenyament, les mesures preventives associades a riscos dels llocs de treball, així com recomanacions, procediments i instruccions d’actuació en diferents situacions i àmbits laborals.

Per qualsevol dubte sobre salut laboral posa’t en contacte amb nosaltres: salutlaboralCGTense@cgtcatalunya.cat

Prevenció de Riscos Laborals (web del departament)
Contactes dels serveis centrals i de les àrees territorials

Esquerda Salut Laboral. Coordinació de riscos. Accidents laborals


Sol·licitud de certificats i informes (de salut i altres)

0 | 10 | 20
dilluns11 de gener de 2021
Avui, 11 de gener, s’han publicat noves orientacions respecte a la ventilació als centres educatius. [COMUNICAT CGT ENSENYAMENT] Aules ventilades i temperatures mínimes. En coordinació amb el Departament de Salut, s’han elaborat i publicat un seguit de consells i recomanacions (...)
dijous7 de gener de 2021
A partir de l’11 de gener de manera esglaonada està previst fer un cribratge com a mesura enfront de la covid-19 per a tots els i les professionals dels centres educatius. ​ Comunicat de CGT Ensenyament sobre l’anunci del Departament d’Educació: cribratges massius i (...)
dilluns7 de desembre de 2020
Ja està disponible dins l’espai Estem preparats del web Escola Segura​​, el mòdul 8 de formació covid-19 per a centres educatius. Aquest mòdul està dirigit al personal de monitoratge en l’espai de menjador i el transport escolar. Amb motiu de la incorporació de nou (...)
dilluns30 de novembre de 2020
Esquerda Salut Laboral. Personal en risc. Coordinació de riscos laborals Accidents laboralsDescarregar PDF (blanc i negre) Descarregar PDF (color)
divendres13 de novembre de 2020
La ventilació en espais tancats és clau per reduir el contagi de COVID19. Aquesta guia simplificada explica com reduir l’emissió d’aerosols, i com renovar l’aire de manera fàcil i eficaç. Descarregar Basat en la “Guía para ventilación en aulas”de (...)
divendres6 de novembre de 2020
​Enguany, tenint en compte la situació epidemiològica actual i la importància de mantenir els serveis educatius actius, la campanya de vacunació antigripal augmenta les seves cobertures i amplia els grups prioritaris destinataris que inclouen els docents, per primer cop, per la seva (...)
dijous5 de novembre de 2020
La CGT ens posem en marxa quan detectem que l’ICAM (l’Institut Català d’Avaluacions Mèdiques) està denegant les baixes de manera sistemàtica a aquestes persones. Escrit denúncia treballadores vulnerables dels centres educatius El Ministeri de sanitat indica quan un (...)
dissabte1 d'agost de 2020
Data d’actualització: 22.07.2020
Tenim dret a obtenir els informes de salut sobre el nostre estat de salut i l’assistència que ens han prestat en els centres del sistema sanitari públic i d’acord amb el contingut de la nostra història clínica. Així mateix, tenim dret a obtenir certificats de naixement, defunció, (...)
dilluns11 de maig de 2020
Actualitzat 11.05.20
D’acord amb allò que estableix la Llei 31/95 de 8 de novembre i les instruccions i guies de les autoritats sanitàries i laborals en relació al COVID-19, el personal sanitari del Servei de Prevenció de Riscos Laborals (SPRL) ha de determinar, abans de la reincorporació presencial al lloc (...)
dijous7 de maig de 2020
Si tens dubtes generals en relació amb temes de salut consulta la informació actualitzada del Departament de Salut: Covid-19. Preinscripció i matrícula Preinscripció 20-21. Dades generals. ​Mesures preventives per a la incorporació del personal als centres per a la preinscripció (...)
0 | 10 | 20

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid