Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Salut Laboral (Prevenció de riscos laborals)

La prevenció de riscos laborals és el conjunt d’activitats i mesures adoptades o previstes en totes les fases de l’activitat laboral, amb la finalitat d’identificar els riscos derivats del treball per tal d’eliminar-los o reduir-los i evitar les possibles conseqüències sobre la salut del personal treballador i l’entorn.

Dins d’aquest espai trobareu informació sobre com està organitzada la prevenció de riscos laborals al Departament d’Ensenyament, les mesures preventives associades a riscos dels llocs de treball, així com recomanacions, procediments i instruccions d’actuació en diferents situacions i àmbits laborals.

Prevenció de Riscos Laborals (web del departament)
Contactes dels serveis centrals i de les àrees territorials

0 | 10
dimarts4 d'octubre de 2016
El coordinador o la coordinadora de riscos d’un centre educatiu és la persona que realitza les tasques de vigilància i coordinació en matèria de seguretat i riscos laborals al seu centre de treball. Ha de rebre les orientacions del Servei de Prevenció de riscos Laborals dels Serveis (...)
divendres2 de setembre de 2016
Quines són les seves funcions? Què implica? Quina és l’estructura del Servei de Prevenció de Riscos del Departament d’Educació? Què s’ha de fer quan hi ha un accident al centre, in itinere o in missio? Quines coses has de saber i no t’explicarà el Departament? (...)
divendres2 de setembre de 2016
Tipus d’accidents - Personal interí, substitut o PAS - Personal funcionari de carrera - Supòsits - Notificació de terminis - Telèfons - Emergència greu ...
dijous1 de setembre de 2016
Informació sobre el Pla de prevenció, els òrgans de consulta i participació i la normativa bàsica sobre prevenció de riscos laborals.
dijous1 de setembre de 2016
En aquest apartat trobareu informació sobre què és i com notificar un accident laboral, sobre el circuit d’assistència sanitària, els formularis necessaris i les actuacions coordinades de les diferents unitats del Departament d’Ensenyament que hi (...)
dijous1 de setembre de 2016
En aquesta apartat hi trobareu els documents que informen dels factors de risc més comuns que hi ha associats al lloc de treball, així com de les mesures preventives que s’han de prendre per tal que la feina sigui el més segura i saludable (...)
dijous1 de setembre de 2016
En aquest apartat trobareu els procediments i instruccions que tenen per objectiu complir la normativa vigent en matèria de coordinació d’activitats empresarials i vetllar per la seguretat i la salut, tant del personal propi del Departament d’Ensenyament com del que pertany a les (...)
dijous1 de setembre de 2016
En aquest apartat trobareu documents relatius a la disciplina preventiva de seguretat en el treball, que té com a objecte evitar els accidents de treball atenent aspectes relacionats amb elements constructius, manipulació d’objectes, emmagatzematge, instal·lacions, equips de treball i (...)
dimarts2 de febrer de 2016
Documents per a l’organització i la gestió dels centres. 2015-2016
Documents per a l’organització i la gestió dels centres. Seguretat i salut.
0 | 10

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid