Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Curs 2009-10
0 | 10
dissabte10 de juliol de 2010
RELACIÓ DE LOCALITATS DE LES QUE TENIM CONSTÀNCIA QUE HAN DECIDIT FER o NO COLÒNIES Baix Llobregat. Castelldefels. Tots els centres no fan colònies i es deixa a decisió de cada claustre la decisió sobre les sortides. Viladecans. Tots els centres menys 1 deixen de fer colònies. Sant Climent. (...)
dimarts29 de juny de 2010
Resum reunió zona del 26-5-10 Alt Penedès Assisteixen: Estalella Graells, Els Pins, Circell, Baltà Elias, Jaume Balmes, Les Vinyes, Llebeig, Cristòfor Mestre, El Castellot, Jacint Verdaguer, Mas i Parera, Samaranch i Fina, Guerau de Peguera, Rossend Montané, Jacint Verdaguer(La Granada), Pau (...)
dimarts22 de juny de 2010
RESUM DE LA REUNIÓ DE ZONA CASTELLDEFELS 20 DE MAIG 2010 Amb la presència de: Centres: Els Pins, , Lluis Vives, Sindicats: CCOO, USTEC, CGT Garigot i Guinovart excusen l’assistència. 1.- Valoració situació i mobilitzacions. Es fa una ronda de sindicats per presentar quina és la (...)
dimecres16 de juny de 2010
Amb la presència de: Escoles: Els Pins, Gaudí, Martinet, Mediterrània, Surís, Sant Miquel, Dolors Almeda, Ignasi Iglesias, L’Areny. IES Esteve Terrades. Sindicats: USTEC, CCOO, UGT i CGT. 1.- Valoració situació i mobilitzacions. S’informa de la decisió d’ajornar la (...)
diumenge13 de juny de 2010
Amb la presència de: Escoles: A. Gaudí, Sant Miquel, L’Areny. IES Esteve Terrades. Sindicats: USTEC, CCOO, UGT, CGT. Mediterrània i Surís avisen que no poden venir. 1.- Zones proper curs. Es fixa el divendres a les 13h la reunió de zona del proper curs. La primera serà el 17 de (...)
dissabte5 de juny de 2010
Amb la presència de: Viladecans:,Marta Mata, Dt. Ferro, Can Palmer, Pau Casals, Montserratina, Àngela Roca, Mediterrània. Gavà: Eramprunyà, Sindicats: UGT i CGT. 1.- Valoració per centres de la situació i perspectives de mobilització. Es valora la manifestació del 29. Potser unes 7.000 (...)
dissabte5 de juny de 2010
RESUM DE LA REUNIÓ DE ZONA CASTELLDEFELS 3 DE JUNY 2010 Amb la presència de: Centres: Els Pins, Can Roca, Gaudí, Guinovart. Sindicats: USTEC, UGT, CGT Garigot i Guinovart excusen l’assistència. 1.- Valoració situació i mobilitzacions. Es fa una ronda de sindicats per presentar (...)
divendres4 de juny de 2010
Assisteixen: Sant Jordi, Arjau, Morsell, Charlie Rivel, Margalló, Maria Ossó, Sant Nicolau, Llebetx, Santa Eulàlia, Roquetes, Pompeu Fabra,CREDA, Mediterrània, Ginesta, USTEC-STEs i CCOO. Previ a l’ordre del dia es presenta el material i es recorda que és la última reunió de zona (...)
0 | 10

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid