Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


0 | 10
diumenge5 de febrer de 2017
[Article complet]. Sector Social CGT Ensenyament (Resum) No és un fet nou. Artur Mas, suposadament màrtir de la causa catalana per alguns, i per moltes altres, fill pròdig, escollit a dit, pel president de la Generalitat més corrupte de la història i portaveu i “capo de tutti” (...)
dijous2 de febrer de 2017
Sector Social del Sindicat de CGT Ensenyament . Els/les infants que viuen als centres de la DGAIA es troben sovint en situació de desemparament, quan va ser precisament aquest desemparament la raó per la qual van ingressar en un centre. Creiem que és urgent fer alguna cosa per canviar aquesta (...)
divendres25 de novembre de 2016
CONVOCATÒRIA DE PROTESTA DAVANT LES OFICINES DE FASI (FUNDACIÓ ACCIÓ SOCIAL INFÀNCIA) DIVENDRES 16 A LES 9:30 DEL MATÍ AL C/ VILARDELL 29, METRO HOSTAFRANC. La Fundació Acció Social I Infància preveu aplicar el 2017 una retallada pressupostària de 528.000€ anuals en el projecte de Cases (...)
dijous17 de setembre de 2015
Els sectors socials dels sindicats CCOO, CGT i UGT i el Col·lectiu DASC denuncien les mancances en l’atenció als infants i adolescents en els serveis de la DGAIA La manca de supervisió i control eficient per part de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (...)
dimecres19 d'agost de 2015
Guille Larios | Article publicat a la Directa núm. 387 | La Directa. . Les “mesures d’eficiència” pactades entre la DGAIA i la FDAIA imposen un seguit de retallades que afavoreixen un canvi de model de la gestió pública a la gestió (...)
dilluns2 de març de 2015
El pasado 27 de febrero representants del Col•lectiu de professionals de l’àmbit social DASC (Defensem l’Acció Social i Comunitària) y del Sector Social de CGT nos reunimos con la directora de la DGAIA (Direcció General d’Atenció a la infància) con el objetivo de hacerle (...)
dissabte21 de febrer de 2015
Durante la mañana del 19 de febrero la Inspecció de Treball estuvo en el C.R.A.E. (centro de protección de menores tuteladas) Montserrat de Cerdanyola del Vallès comprobando contratos, salarios, nóminas... Nos alegra que haya alguien que vigile estas empresas que actúan como si la legislación (...)
dimarts3 de maig de 2011
A año y medio del informe del Defensor del Pueblo español, a más de nueve meses de las observaciones y recomendaciones del Comité contra la Tortura y transcurridos ocho meses del primer informe de Amnistía Internacional sobre la situación de las y los menores en los Centros de Protección (...)
dimecres23 de desembre de 2009
Con este trabajo se pretende que el Estado español responda y cumpla con sus obligaciones internacionales y salvaguar de los derechos humanos de los menores. Para ello, la organización ha examinado la protección institucional proporcionada y sus carencias a la luz de los estándares (...)
0 | 10

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid