Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


diumenge3 de maig de 2020
Revista Catalunya | Àngels Vilaseca. Sector Social CGT Ensenyament
Revista Catalunya | Àngels Vilaseca. Sector Social CGT Ensenyament. Són indignants les condicions amb les que els i les professionals del sector social estem treballant en plena crisi del coronavirus. Manquen mesures de protecció adequades, mentre a la vegada, empitjoren les condicions en un (...)
dijous14 de febrer de 2019
Comunicat Sector Social CGT
Comunicat Sector Social CGT.. Arran de les darreres informacions d’alguns mitjans sobre les més que possibles irregularitats en les adjudicacions donades per la DGAIA en el cas Ricard Calvo, així com de la compareixença al Parlament del Conseller Chakir el Homrani per donar explicacions (...)
dissabte21 de febrer de 2015
Durante la mañana del 19 de febrero la Inspecció de Treball estuvo en el C.R.A.E. (centro de protección de menores tuteladas) Montserrat de Cerdanyola del Vallès comprobando contratos, salarios, nóminas... Nos alegra que haya alguien que vigile estas empresas que actúan como si la legislación (...)
dimarts3 de maig de 2011
A año y medio del informe del Defensor del Pueblo español, a más de nueve meses de las observaciones y recomendaciones del Comité contra la Tortura y transcurridos ocho meses del primer informe de Amnistía Internacional sobre la situación de las y los menores en los Centros de Protección (...)
dimecres23 de desembre de 2009
Con este trabajo se pretende que el Estado español responda y cumpla con sus obligaciones internacionales y salvaguar de los derechos humanos de los menores. Para ello, la organización ha examinado la protección institucional proporcionada y sus carencias a la luz de los estándares (...)

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid