Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


0 | 10
dilluns18 de gener de 2016
Jordi Martí i Fon | Llibertat.cat. Tancada la nefasta etapa de la consellera Irene Rigau al capdavant de la Conselleria d’Ensenyament a Catalunya, sembla que el nou govern catalunyès ha apostat per la continuïtat en l’àmbit educatiu, almenys si tenim en compte la persona que (...)
diumenge15 de novembre de 2015
El Punt Avui. Els professionals dels serveis socials, obligats a prioritzar la gestió de recursos de primera necessitat i sense temps per a l’acompanyament emocional Alerten que no hi ha recursos per fer una bona atenció a les famílies Gestions complicades i lentes per tramitar una (...)
dimarts7 d'abril de 2015
La vicerectora va entregar a la Unitat d’Informació de Granollers una llista de 10 persones, entre les que hi havia Ermengol Gassiot. Queda desmentida, així, la versió oficial de l’Equip de Govern de la UAB, segons la qual no s’havia assenyalat a ningú. Enllaç a la (...)
diumenge5 d'abril de 2015
Enllaç a l’article de CGT Ensenyament sobre el tema de l’educació financera al diari de Sabadell digital.
divendres27 de març de 2015
...Las víctimas de esta situación son muy a menudo jóvenes y no tan jóvenes, estudiantes o con grados y posgrados en Historia del Arte, Bellas Artes o Humanidades, con másters en gestión cultural, con idiomas o con capacitación didáctica, que están cobrando entre 4 (3,70 en algún caso) y 6 (...)
divendres23 de gener de 2015
Hem de felicitar-nos perquè les presions al final han fet que el govern ens pagui el que és nostre i per tant ens pertany. Igualment cal mobilitzar-se contra els pressupostos que volen aprovar, novament contraris a afavorir les classes populars i en la línia de continuar retallant i (...)
dilluns5 de gener de 2015
La directora general d’Educació Secundària i Batxillerat, Teresa Pijoan, confia que la majoria optarà per aquesta fórmula de graduació
El departament d’Ensenyament impulsarà una doble titulació d’ESO que permetrà als alumnes examinar-se tant de la revàlida necessària per accedir al batxillerat com de la revàlida necessària per accedir a la formació professional. La directora general d’Educació Secundària i (...)
diumenge7 de desembre de 2014
Els sindicats majoritaris perden afiliacions mentre els alternatius creixen. Sorgeixen corrents crítics a dins i a fora de CCOO i UGT
El bipartidisme a l’Estat espanyol està en crisi. La desafecció de la ciutadania envers els dos partits majoritaris i l’auge de les forces més petites, especialment de Podem, posa en qüestió el domini de PP i PSOE. A Catalunya, les enquestes també apunten una fragmentació del vot. (...)
dimecres3 de desembre de 2014
El sistema ha perdido unos 25.000 docentes desde 2010 como consecuencia de los recortes Uno de cada tres profesores españoles tiene entre 50 y 59 años, y CCOO calcula que el sistema necesita 45.000 menores de 30 años para llegar a los estándares recomendados Un maestro de Primaria con 15 años (...)
0 | 10

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid