Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


diumenge13 de desembre de 2020
Tu també penses que el sistema de recerca actual ens obliga a abandonar la ciència? Preparem-nos per l’autodefensa col·lectiva! 1a Formació Sindical per a investigadores. Imprescindible inscripció prèvia a coordinadora.cgt.cercacsic@gmail.com 1. Formació sindical bàsica. Drets sindicals (...)
dimecres14 d'octubre de 2020
Des de fa anys la Confederació General del Treball (CGT) ve denunciant les precàries condicions laborals en el sector científic i universitari. La no renovació de la plantilla i la falta de places que permetin l’estabilització del personal (investigadors, professors, administratius, etc.) (...)
dilluns21 de setembre de 2020
Comunicado de la Coordinadora de Investigación y Universidades de CGT
Comunicado de la Coordinadora de Investigación y Universidades de CGT. En los últimos días ha circulado el segundo borrador de la reforma que el Ministerio de Universidades se propone introducir en la LOU en relación con la carrera profesional del profesorado. Este documento, que a diferencia (...)
divendres3 d'abril de 2020
Confederación General del Trabajo. Coordinadora de Investigación y Universidades Desde la Coordinadora de Investigación y Universidades de la CGT consideramos insuficientes las medidas adoptadas para prorrogar los contratos del personal docente e investigador en el Real Decreto-ley 11/2020, (...)
dissabte22 de febrer de 2020
Coordinadora Estatal de Investigación y Universidades de la CGT
Coordinadora Estatal de Investigación y Universidades de la CGT | ElDiario.es. El problema no radica solo en los recursos, sino en la distribución de estos. Es un modelo económico neoliberal que requiere la mercantilización a ultranza Apreciados Pedro y Manuel: A raíz de la formación del (...)

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid