Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


0 | 10 | 20 | 30 | 40
dimarts15 de desembre de 2020
Sóc TEEI des de fa 15 anys, tinc 52 anys i la meva experiència laboral en aquest àmbit ha estat des dels quinze. Vaig començar les pràctiques a l’escola bressol i ja mai més vaig deixar de treballar amb infants. He viscut amb ells dècades d’evolució, i després de tants anys he (...)
dimarts1 de desembre de 2020
Una nota de tall, per valorar un munt d’anys d’experiència, no perdre el lloc de treball i ser un número més del sistema educatiu, després de tant temps en frau de llei. Començo aquest escrit amb molta pena perquè, reflexionant, mai podria haver-me imaginat que arribaríem a viure (...)
dijous26 de novembre de 2020
Soc TEEI (Tècnica Especialista en Educació Infantil) des de fa més de 14 anys a la mateixa escola, tinc tres fills, bessons de 6 anys i una de 3 anys i ara em trobo que surt la meva plaça a concurs d’oposició, un examen memorístic on hauré d’aprovar amb molt bona nota, perquè si no (...)
dimecres25 de novembre de 2020
Ingrid Chavarria de Ros. Secretaria de gènere CGT Ensenyament Barcelona. Revista Catalunya. El pes de les motxilles escolars que el nostre alumnat ha de carregar a diari per anar al seu centre educatiu és un tema recurrent. Llegim crítiques i articles sobre anatomia i creixement que assenyalen (...)
dimecres25 de novembre de 2020
Rosalia Molina. Dones Llibertàries de CGT a la Revista Catalunya. Cada 25 de novembre- Dia internacional contra les violències masclistes- dones d’arreu del món ocupem els carrers per cridar que no volem més violències contra les dones. Una jornada Internacional en què moltes dones, a (...)
dimarts24 de novembre de 2020
Jo dic prou. Quan la meva vàlua laboral es veurà avaluada en un dia. Quan jo he demostrat durant anys la meva professionalitat i la dedicació. Quan hem estat tirant endavant malgrat les retallades... Malgrat tot el que vaig passar per poder arribar a treballar per la Generalitat ja fa molts (...)
diumenge22 de novembre de 2020
Jordi Gil. Revista Catalunya. Un fet sorprenent, i que es pot considerar mèrit del Departament d’Educació des de l’inici del confinament, és que no s’hagi produït un rebuig frontal des de l’opinió pública. Un altre fet que sobta és que certa gent, de la que (...)
dilluns16 de novembre de 2020
Hola, sóc Silvia Magriñà Puig, Tècnica Especialista en Educació Infantil i pertanyo a la Plataforma d’Interines TEEI a Catalunya. Aquesta plataforma es va constituir el novembre del 2018. Fa 13 anys que treballo en el mateix col·legi, una escola pública de Barcelona ciutat. Com en molts (...)
dimarts10 de novembre de 2020
Porto 16 anys treballant a una escola, ja fa tants anys que hi treballo que me la sento una mica meva… Vaig començar a treballar-hi embarassada del meu primer fill i ara ja en té quinze d’anys! Vaig començar amb 1000 incerteses, nervis, ganes de treballar, energia i il·lusió (...)
divendres16 d'octubre de 2020
Jordi Martí Font. Entre el 5 i el 12 per cent de participació han tingut les dues jornades de vaga convocades a l’ensenyament públic de Catalunya pels sindicats Aspec i CGT. Tant el 9 com el 15 d’octubre, milers de docents de Catalunya hem sortit al carrer per mostrar el nostre (...)
0 | 10 | 20 | 30 | 40

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid