Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


0 | 10
divendres8 de juny de 2018
MESA DE L’EDUCACIÓ PÚBLICA DE PERSONES ADULTES
Assemblea de professorat d’Escoles de Persones Adultes divendres 15 de juny a les 10 del matí al CFA Barceloneta. Carrer Balboa 11 (metro Barceloneta, Línia groga) Ordre del dia: Retallada de professorat Normativa preinscripció Grau Superior Propostes Torn obert de paraules És molt (...)
dissabte27 de maig de 2017
MESA DE L’EDUCACIÓ PÚBLICA DE PERSONES ADULTES. Jornada. Dissabte 27 de març al Centre Cívic Convent de Sant Agustí a les 10h. Durant aquest curs han passat moltes coses a les escoles d’adults. Estem cofinançades pel Fons Social Europeu, sense cap increment de suport (...)
dimecres22 de febrer de 2017
MESA DE L’EDUCACIÓ PÚBLICA DE PERSONES ADULTES. Assemblea de professorat . Divendres 3 de març a les 10h. Local de l’USTEC, Ronda Universitat 29, 5è Tal com va quedar, després de la concentraciói de la reunió de mesa tècnica, el proper divendres 3 de març es convoca assemblea de (...)
dijous2 de febrer de 2017
Mesa de l’Educació Pública de persones adultes Divendres 3 de febrer 11h. davant el Palau de la Generalitat es concentrarà representants de mestres de les escoles de persones adultes de Catalunya. Faran entrega d’un escrit en el que reclamen engegar un procés de debat sobre (...)
dijous6 d'octubre de 2016
MESA DE L’EDUCACIÓ PÚBLICA DE PERSONES ADULTES. El proper divendres 14 d’octubre farem l’assemblea de la Mesa dels CFA i AFA després de la celebració de la Jornada al Palau Alòs. No cal dir que és molt important que hi assistiu, ja que donarem continuïtat al que es va aprovar (...)
divendres16 de setembre de 2016
El 15 de setembre, 130 professors/es d’escoles de FPA es van aplegar al Palau Alòs a Barcelona en una jornada de debat convocada per la Mesa de l’Educació Pública de Formació de Persones Adultes de Catalunya, per valorar aquesta situació i prendre mesures per al present i el futur. (...)
dimecres7 de setembre de 2016
Mesa de l’Educació Pública de FPA de Catalunya. proposen iniciar una campanya en defensa de les escoles d’adults públiques que es concreta demanant resolucions des dels centres, reunions a la Conselleria d’Ensenyament de la Generalitat, a la Comissió d’Ensenyament del (...)
dilluns5 de setembre de 2016
Mesa de l’Educació d’Adults de Catalunya. Davant de la sorpresa que ens reservava el departament per aquest fi de curs, amb l’anunci que, des del proper curs, bona part de l’Educació de Persones Adultes estarà cofinançada pel Fons Social Europeu, pensem que cal una (...)
dilluns5 de setembre de 2016
Mesa de l’Educació Pública de PA de Catalunya. Dilluns 19 de setembre a les 12h A la porta del CFA Barceloneta, carrer Balboa 11. El curs per les escoles de Formació de Persones Adultes comença aquest dilluns, dia 19 de setembre. Aquest curs es produeix un canvi de finançament de gran (...)
dijous1 de setembre de 2016
Espai a internet de denúncia sobre situacions en centres educatius de tot l’estat. Amb prémer sobre la província és possible triar localitat i centre educatiu i un llistat de 14 aspectes a denunciar i un espai en blanc per concretar la denúncia. Importa i molt que l’afiliació de (...)
0 | 10

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid