Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Assemblea comarcal del Baix Penedès. Vilafranca 30/01/08
dimecres 30 de gener de 2008 - Visites: 0
Zones i assemblees
Menéame

Amb la presència de quasi un centenar de companys i companyes, convocades per USTEC, CCOO i CGT, es va realitzar l’assemblea.

Hi va haver molta polèmica perquè un dels companys no veia tant malament el que hi hagués més control de les direccions, encara que no compartia amb les Bases el que no fos recolzat en organismes col·lectius i democràtics. La majoria de l’assembl3ea s’hi oposava i es va polemitzar molt amb ell, intervenint comanys i companyes interins que ja havien patit situacions d’aquest tipus per part d’algunes direccions.

L’altre qüestió que va sorgir va ser la desconfiança en si es mantindria la convocatòria per part de CCOO i UGT, donada la publicació d’una propera reunió amb el Conseller dels signants del Pacte o si aixó volia dir que començaven negociacions. Entenent els dubtes que expressaven els companys, es va informar de la presentació de la convocatòria legal de vaga aquell mateix matí per part de tothom i amb l’objectiu de RETIRADA DE LES BASES.

Es va quedar per a una zona extraordinària per a recollir dades el proper 6 de febrer.

Comparteix
 Convertir a ebook

Etiquetes


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid