Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat

CAMPANYES DESTACADES


ÚLTIMES NOVETATS
A Educació tenim un problema. L’argument que la conselleria ha utilitzat fins ara no ens serveix, als centres s’hi detecta un augment d’afectació de la COVID i cal un canvi de rumb sense esperar més. Així ho constaten les dades que publica el departament d’Educació i que evidencien situacions (...)
Bressol - 27/01/2021
Volem fer pública la situació inadmissible que estan a punt de patir les educadores bressol de l’Ajuntament de Barcelona. Després d’anys de lluita pel reconeixement de l’etapa 0-3 com una etapa plenament educativa, ara, l’Ajuntament de Barcelona vol convocar un gran nombre de places (...)
CGT Ensenyament Ponent - 26/01/2021
Tal i com vam avisar i com es veia venir des d’inici de curs la propaganda del Departament d’Educació, amb els seus esbirros, opinadors públics i mitjans de comunicació del NODO català al capdavant, es va desmuntant perquè no s’aguanta per enlloc. Recordem que des de la CGT ja vam demanar no obrir els (...)
Comunicats CGT - 26/01/2021
Per normativa els contractes temporals no poden superar el 8%, però actualment arriben gairebé al 50%!El 70% del col·lectiu docent són dones A Catalunya el col·lectiu docent temporal dels centres públics és del 45,6%, gairebé 6 vegades més del que marca la normativa. Els contractes temporals a les administracions (...)
Bressol - 25/01/2021
L’inici de curs 2020-2021 ha començat amb males notícies per a les treballadores de la Xarxa Municipal d’Escoles Bressol de Barcelona. Després d’un inici de curs rocambolesc amb uns protocols de seguretat per a la COVID incongruents, que han trastocat el funcionament dels centres i que van arribar el (...)
Les persones que formen part de la borsa poden consultar les dades que consten per al proper curs, que són les que es tindran en compte per als nomenaments que es facin durant el curs 2020-2021. Els períodes previstos per a les modificacions de les dades de la borsa són: del 16 al 23 de novembre de 2020, del 25 de (...)
Zona Baix Vallès - 22/01/2021
Zona Baix Vallès gener 21. Escoles i instituts del Baix Vallès (Badia del Vallès, Barberà, Cerdanyola, Montcada i Reixac i Ripollet, i Santa Perpètua), USTEC-STES, Intersindical-CSC Ensenyament, CGT Ensenyament. 20.01.21 Assemblea telemàtica (12.30h) Propera Assemblea: dimecres 10 de febrer a les (...)
Sector social - 21/01/2021
Concentració en suport a la companya acomiadada, dimecres 27 de gener a les 9.15 davant de la Ciutat de la Justícia (Barcelona). L’empresa Femarec SCCL s’enfronta a un judici per haver acomiadat a una de les seves treballadores pel fet d’estar embarassada.No són casos aïllats. Si ens toquen a una, (...)
Comunicats CGT - 21/01/2021
Una mesura contraproduent del Departament d’Educació en temps de pandèmia Ja tornem a entrar en el procés de matriculació i en les jornades de portes obertes dels centres educatius públics, els quals els últims anys i instigats en part pel propi Departament, han intensificat les campanyes de captació i (...)
CGT UDL - 20/01/2021
La CGT-UdL guanya les eleccions sindicals a la Universitat de Lleida i entra amb molta força al Comitè d’Empresa del PDI Laboral Ahir dimarts 19 de gener es van celebrar les eleccions sindicals al Comitè d’Empresa del PDI Laboral (Personal Docent Investigador) de la Universitat de Lleida. El sindical més (...)
Comunicats CGT - 17/01/2021
La denúncia pública de CGT Ensenyament ha fet reaccionar al Departament d’ Educació, que ara permetrà que el personal no empadronat a Catalunya i sense la targeta sanitària de l’Institut Català de la Salut, no quedi exclòs de fer se l’autotest Coincidint amb la setmana de la reobertura dels centres (...)
Jubilació Funcionariat (anterior a 1 de gener de 2011)
Esquerda Jubilació Seguretat Social Funcionaris/es (a partir d’1 de gener de 2011)
Jubilació persones interines
Instruccions per a l’organització de jornades de portes obertes presencials als centres educatius per al procés de preinscripció del curs 2021-2022 Calendari Per tal d’evitar la presència de grups nombrosos de famílies i facilitar que els centres puguin organitzar les jornades de portes obertes de (...)
Comunicats CGT - 14/01/2021
Els darrers dies ens estan arribant casos de treballadores del Departament d’Educació a les quals se’ls està negant la possibilitat de formar part del cribratge de la Covid amb automostres perquè no tenen la targeta sanitària de l’Institut Català de la Salut (ICS). Més enllà de les reticències que (...)
Avui, 11 de gener, s’han publicat noves orientacions respecte a la ventilació als centres educatius. [COMUNICAT CGT ENSENYAMENT] Aules ventilades i temperatures mínimes. En coordinació amb el Departament de Salut, s’han elaborat i publicat un seguit de consells i recomanacions sobre la ventilació en els (...)
Un paso adelante, pero que no puede dejar en la estacada a una parte del colectivo. La equiparación de las condiciones laborales y salariales de todo el profesorado de FP, acabando con la absurda dicotomía de Niveles A1 y A2, es una reivindicación histórica de CGT. En este sentido nos alegramos de que, aunque a duras (...)
Què hem de fer en cas d’incompliment de la normativa de temperatures. Com reclamar Tot just el diumenge 10/01, el dia abans del reinici de classes, el conseller Bargalló ha anunciat un nou protocol de ventilació d’espais per evitar la transmissió de la COVID-19, que es donarà a conèixer el mateix dia de la (...)
Oposicions 2020 - 10/01/2021
Ahir dissabte vam veure situacions dramàtiques de treballadores i treballadors que no arribaven als seus tribunals opositors a conseqüència del temporal de neu que va patir Catalunya. A les inclemències climatològiques s’afegeix el despropòsit de la data del concurs d’oposició i que, donada la situació (...)
Comunicats CGT - 09/01/2021
Des del moment que la conselleria va decidir endarrerir el començament de les classes al dia 11 de gener, la CGT va alertar que hi havia una altra data que calia ajornar, la de la 2a prova del procés d’oposicions del 9 de gener. En aquell moment els motius es fonamentaven per una qüestió de minimitzar els riscos (...)
Oposicions 2020 - 09/01/2021
Es confirma que la realització de la segona prova de la convocatòria actual és el dia 9 de gener de 2021. Consultar el tauler de l’aspirant. [Comunicat CGT Ensenyament]No s’havien d’haver iniciat! Continua l’organització nefasta del Departament: maltractament a docents, oposicions injustes (...)
Més resultats >>cgtense@cgtcatalunya.cat

www.fecgt.org

www.cgtcatalunya.cat

www.cgtbarcelona.org

EL BÀSIC
Al Portal de Centre teniu accés a un Catàleg de formularis i a totes les Sol·licituds i tràmits.
Full afiliació Estàs pensant a afiliar-te a CGT??? Perquè afiliar-se a la CGT? Perquè som un sindicat autònom de tot partit polític o lobby de (...)
L’Esquerda: Butlletí informatiu de la Federació d’Ensenyament de la Confederació General del Treball de Catalunya Des (...)
Mesures COVID d’actuació i organització Criteris i procediments confecció de plantilles 19-20 Calendari Escolar 2020-21 Accés a tots els (...)
La prevenció de riscos laborals és el conjunt d’activitats i mesures adoptades o previstes en totes les fases de l’activitat laboral, (...)

DESTAQUEM
CAMPANYES


CGT ENSENYAMENT al Facebook
Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid