Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Exigim al Departament d’Educació que prengui mesures perquè cap opositor/a es vegi exclòs de la prova d’oposicions a causa del temporal
dissabte 9 de gener de 2021 - Visites: 0
Comunicats CGT
Menéame

PDF - 58 kB

Des del moment que la conselleria va decidir endarrerir el començament de les classes al dia 11 de gener, la CGT va alertar que hi havia una altra data que calia ajornar, la de la 2a prova del procés d’oposicions del 9 de gener. En aquell moment els motius es fonamentaven per una qüestió de minimitzar els riscos de les persones opositores, que s’han vist abocades a passar una autèntica odissea des que es va iniciar aquest concurs.

Aquesta setmana, a l’exigència del sindicat, se li suma l’anunci d’un temporal que afecta tota Catalunya i que ha comportat l’activació del #Neucat, el #Vencat, i l’#Inuncat, unes circumstàncies que a banda de posar en perill les 6000 candidates que s’han de desplaçar, o simplement impedeixen que es pugui arribar al lloc de la prova, no permeten les condicions idònies per realitzar un examen que comporta un procés tan llarg de preparació.

Així ens trobem que mentrestant des del Departament d’Interior es fa una crida a evitar el desplaçament, des del Departament d’Educació, ignorant totes les circumstàncies i menyspreant les seves treballadores, exigeix que aquesta es tiri endavant.

A hores d’ara ja coneixem casos de persones que no han pogut arribar al seu tribunal d’oposició, el temporal els ho ha impedit.

Des de CGT Ensenyament, demanem a la conselleria que deixin de traspassar la responsabilitat de les seves decisions errònies i pragmàtiques a les persones que dia a dia sustenten el sistema educatiu. Per tot això exigim que el Departament d’Educació permeti fer l’examen en una altra data a les persones que per causa del temporal no han pogut arribar al lloc de la prova.

Aquest és un motiu més per exigir la dimissió del Conseller Bargalló i de les persones responsables d’aquest despropòsit que obliga la gent a sotmetre’s a riscos innecessaris per assegurar el seu lloc de treball.

CGT Ensenyament

Comparteix
 Convertir a ebook
Documents adjunts

Etiquetes
Coronavirus Informacions Salut laboral Tràmits Departament


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid