Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat

CAMPANYES DESTACADES


ÚLTIMES NOVETATS
Comunicats CGT - 14/01/2021
Els darrers dies ens estan arribant casos de treballadores del Departament d’Educació a les quals se’ls està negant la possibilitat de formar part del cribratge de la Covid amb automostres perquè no tenen la targeta sanitària de l’Institut Català de la Salut (ICS). Més enllà de les reticències que (...)
Avui, 11 de gener, s’han publicat noves orientacions respecte a la ventilació als centres educatius. [COMUNICAT CGT ENSENYAMENT] Aules ventilades i temperatures mínimes. En coordinació amb el Departament de Salut, s’han elaborat i publicat un seguit de consells i recomanacions sobre la ventilació en els (...)
Un paso adelante, pero que no puede dejar en la estacada a una parte del colectivo. La equiparación de las condiciones laborales y salariales de todo el profesorado de FP, acabando con la absurda dicotomía de Niveles A1 y A2, es una reivindicación histórica de CGT. En este sentido nos alegramos de que, aunque a duras (...)
Què hem de fer en cas d’incompliment de la normativa de temperatures. Com reclamar Tot just el diumenge 10/01, el dia abans del reinici de classes, el conseller Bargalló ha anunciat un nou protocol de ventilació d’espais per evitar la transmissió de la COVID-19, que es donarà a conèixer el mateix dia de la (...)
Oposicions 2020 - 10/01/2021
Ahir dissabte vam veure situacions dramàtiques de treballadores i treballadors que no arribaven als seus tribunals opositors a conseqüència del temporal de neu que va patir Catalunya. A les inclemències climatològiques s’afegeix el despropòsit de la data del concurs d’oposició i que, donada la situació (...)
Comunicats CGT - 09/01/2021
Des del moment que la conselleria va decidir endarrerir el començament de les classes al dia 11 de gener, la CGT va alertar que hi havia una altra data que calia ajornar, la de la 2a prova del procés d’oposicions del 9 de gener. En aquell moment els motius es fonamentaven per una qüestió de minimitzar els riscos (...)
Oposicions 2020 - 09/01/2021
Es confirma que la realització de la segona prova de la convocatòria actual és el dia 9 de gener de 2021. Consultar el tauler de l’aspirant. [Comunicat CGT Ensenyament]No s’havien d’haver iniciat! Continua l’organització nefasta del Departament: maltractament a docents, oposicions injustes (...)
Comunicats CGT - 08/01/2021
Demanem al Departament d’educació que defugi la improvisació i la incertesa i doni una resposta a docents i famílies que pateixen per la seva salut.Els docents volem treballar i atendre als nostres alumnes, però no a qualsevol preu. Davant les noves mesures i restriccions anunciades pel govern a causa de (...)
A partir de l’11 de gener de manera esglaonada està previst fer un cribratge com a mesura enfront de la covid-19 per a tots els i les professionals dels centres educatius. ​ Comunicat de CGT Ensenyament sobre l’anunci del Departament d’Educació: cribratges massius i vacunes al professorat La (...)
Comunicats CGT - 07/01/2021
El conseller Bargalló va tractar, en roda de premsa, la gestió de la pandèmia als centres educatius i les propostes d’actuació pel segon trimestre. L’anunci, autocomplaent, xoca amb la realitat i posa de relleu la política de mentides i contradiccions d’aquest Departament. Sr. Bargalló, a les (...)
El Departament Educació, amb el Conseller Bargalló al capdavant, com a únic i màxim responsable de la ineptitud davant la convocatòria de les oposicions docents més injustes, nefastes i irregulars mai plantejades. Des de CGT sempre hem dit que els processos selectius de lliure concurrència són injustos i no tenen (...)
A conseqüència de l’empitjorament generalitzat de la situació epidemiològica a Catalunya, el Procicat s’ha reunit aquest matí per revisar les mesures de prevenció i control vigents. Les noves restriccions entraran en vigor el proper dia 7 de gener de 2021 i tindran una vigència de 10 dies. Es confirma que (...)
Aquesta reforma afecta als permisos següents i a les opcions per compensar econòmicament el no gaudiment de les vacances: PERMÍS PER MORT, ACCIDENT O MALALTIA GREU DE FAMILIARS DE 1r O 2n GRAU El permís per mort, accident o malaltia greu de familiars de 1r o 2n grau ha ampliat les situacions per poder sol·licitar-lo. (...)
Comunicats CGT - 31/12/2020
Les companyes i companys de CGT Ensenyament us desitgem bones vacances d’hivern.Felicitació PDF
Durada: 16 setmanes ampliable en 2 setmanes més, en el supòsit de discapacitat del fill o filla, i per cada fill o filla a partir del segon en cas de naixement, adopció o acolliment múltiple, una per cadascun dels progenitors. Observacions: Les sis primeres setmanes immediates posteriors al naixement, adopció o (...)
Comunicado de la Federación de Enseñanza de CGT: LOMLOE: LUCES, SOMBRAS Y DUDAS DE LA ÉNÉSIMA LEY EDUCATIVA LOMLOE (al BOE) Comunicat CGT Ensenyament: Hi haurà canvis amb la LOMLOE? LOMLOE: LUCES, SOMBRAS Y DUDAS DE LA ÉNÉSIMA LEY EDUCATIVA
Després d’haver avaluat i tingut en compte les recomanacions sanitàries, els departaments d’Educació i Salut han previst endarrerir l’inici de curs del segon trimestre fins al dilluns 11 de gener. DECRET LLEI 52/2020, de 22 de desembre, de represa de l’activitat escolar el segon trimestre (...)
Curs 2020-21 - 21/12/2020
La modificació de l’horari escolar és imminent, però es descarta l’opció de la jornada contínua, per quins motius? Exigim que formi part de les opcions a escollir, volem llibertat per a decidir el tipus de Jornada escolar! L’horari escolar és un debat obert i ja fa uns anys que es treballa per a (...)
L’abús en les contractacions del personal substitut està esdevenint una pràctica sistemàtica per part del Departament d’Educació, fins i tot en moments com els actuals en què els centres educatius necessiten més reforços per tal de poder encarar la tasca educativa minimitzant els riscos d’alumnes i (...)
​En cas de tenir coneixement d’un cas positiu abans del 23 de desembre de persones que hagin assistit al centre educatiu fins al 21 de desembre, s’ha de tractar com a “cas escolar” i cal realitzar els cribatges a tot el grup de convivència estable (GCE) del cas índex. Per a aquests casos (...)
Catalunya Central - 19/12/2020
La secció sindical de CGT Ensenyament de la Catalunya Central denuncia les irregularitats comeses pels Serveis Territorials d’Educació i que vulneren els drets laborals de les persones afectades. El sindicat ha entrat una instància adreçada a la Cap de Personal d’aquest departament a Manresa comunicant (...)
Zones 20-21 - 18/12/2020
La Plataforma Cap Escola es Tanca va néixer l’any 2013 per enxarxar comunitats educatives amenaçades pel tancament de les seves escoles i defensar una educació pública i de qualitat. Set anys més tard, seguim necessitant treballar de forma conjunta per seguir evitant tancaments a l’escola pública catalana. (...)
Més resultats >>cgtense@cgtcatalunya.cat

www.fecgt.org

www.cgtcatalunya.cat

www.cgtbarcelona.org

EL BÀSIC
Al Portal de Centre teniu accés a un Catàleg de formularis i a totes les Sol·licituds i tràmits.
Full afiliació Estàs pensant a afiliar-te a CGT??? Perquè afiliar-se a la CGT? Perquè som un sindicat autònom de tot partit polític o lobby de (...)
La prevenció de riscos laborals és el conjunt d’activitats i mesures adoptades o previstes en totes les fases de l’activitat laboral, (...)
Mesures COVID d’actuació i organització Criteris i procediments confecció de plantilles 19-20 Calendari Escolar 2020-21 Accés a tots els (...)
L’Esquerda: Butlletí informatiu de la Federació d’Ensenyament de la Confederació General del Treball de Catalunya Des (...)

DESTAQUEM
CAMPANYES


CGT ENSENYAMENT al Facebook
Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid