Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Ajornament de les eleccions per a la renovació dels membres dels consells escolars i pròrroga del seu mandat
divendres 20 de novembre de 2020 - Visites: 13
Mesures COVID d’actuació i organització
Menéame

RESOLUCIÓ EDU/2997/2020, de 19 de novembre, per la qual s’acorda ajornar les eleccions per a la renovació dels membres dels consells escolars dels centres públics i privats sostinguts amb fons públics i es prorroga el mandat dels membres objecte de renovació.

S’ajornen, per un any, la convocatòria d’eleccions per a la renovació dels membres dels consells escolars dels centres públics i privats sostinguts amb fons públics, per al compliment de les mesures de prevenció de la salut als centres educatius.

El calendari de celebració de les properes eleccions es fixarà en el moment en què la situació epidemiològica ho permeti, d’acord amb les indicacions de les autoritats sanitàries.

Es prorroga el mandat dels representants dels diferents sectors que havien de ser objecte de renovació, de forma transitòria, per l’actual curs escolar 2020-2021 i fins a la celebració de les eleccions, previsiblement durant el primer trimestre del curs 2021-2022.

Comparteix
 Convertir a ebook

Etiquetes
Coronavirus Ensenyament públic i de qualitat Informacions Mobilitzacions


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid