Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat

CAMPANYES DESTACADES


ÚLTIMES NOVETATS
Formació - 13/11/2020
Primera part del curs de Formació Sindical Bàsica, dirigit a tota l’afiliació. El sindicat. L’acció jurídica anarcosindicalista. Plans d’igualtat i negociació col·lectiva. 18, 24 i 27 de novembre a les 17.30h a CGT Barcelona (Pare Laínez 18). Imprescindible inscripció prèvia: (...)
Les persones que formen part de la borsa poden consultar les dades que consten per al proper curs, que són les que es tindran en compte per als nomenaments que es facin durant el curs 2020-2021. Els períodes previstos per a les modificacions de les dades de la borsa són: del 16 al 23 de novembre de 2020, del 25 de (...)
Rosalia Molina. Dones Llibertàries de CGT a la Revista Catalunya. Cada 25 de novembre- Dia internacional contra les violències masclistes- dones d’arreu del món ocupem els carrers per cridar que no volem més violències contra les dones. Una jornada Internacional en què moltes dones, a diversos països, denunciem (...)
La ventilació en espais tancats és clau per reduir el contagi de COVID19. Aquesta guia simplificada explica com reduir l’emissió d’aerosols, i com renovar l’aire de manera fàcil i eficaç. Descarregar Basat en la “Guía para ventilación en aulas”de l’Instituto de Diagnóstico (...)
La situació de la pandèmia derivada de la covid-19 en el sistema educatiu va fer necessari establir diverses mesures d’organització i pedagògiques per adaptar el desenvolupament i la finalització del curs 2019-2020. Així mateix, les Instruccions, de 30 de juny de 2020, de la Secretaria de Polítiques (...)
Zona Baix Vallès - 12/11/2020
Zona Baix Vallès novembre 20. Escoles i instituts del Baix Vallès (Badia del Vallès, Barberà, Cerdanyola, Montcada i Ripollet), USTEC, I-CSC, CGT Ensenyament. 11.11.20 Telemàtica (12.30h) Propera Assemblea: dimecres 9 de desembre a les 12.30h
Novembre Feminista FEM UNA CRIDA A PARTICIPAR en la CADENA FEMINISTA del 22 de Novembre a les 12 hores. LA CADENA FEMINISTA permet una mobilització amb seguretat per les distàncies, el poc nivell de concentració de persones que cal i que està pensada perquè es pugui participar a prop de casa. Per facilitar (...)
Curs 2020-21 - 11/11/2020
EL DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ VA CADA COP PITJOR:ORGANITZEM LA CONTINUÏTAT DE LES VAGUES EDUCATIVES! Davant el preocupant empitjorament de la pandèmia les darreres setmanes, són moltes les mesures que diàriament anuncien els governs d’aquí i d’allà. Gairebé totes en forma de restriccions de llibertat (...)
S’ha publicat la Resolució per la qual s’obre la convocatòria extraordinària 13/2020 (borsa oberta) per formar part de la borsa de treball de personal d’administració i serveis i de professionals d’atenció educativa i de suport a la docència del Departament d’Educació per cobrir places (...)
Porto 16 anys treballant a una escola, ja fa tants anys que hi treballo que me la sento una mica meva… Vaig començar a treballar-hi embarassada del meu primer fill i ara ja en té quinze d’anys! Vaig començar amb 1000 incerteses, nervis, ganes de treballar, energia i il·lusió d’anar aprenent dia a (...)
Barcelona comarques - 10/11/2020
Dijous 12 de novembre, a les 18h, ASSEMBLEA telemàtica de coordinació d’assemblees de treballador/es d’educació del Barcelonès Nord (Badalona, Sant Adrià, Santa Coloma de Gramenet). Gestió Covid als centres. Debat obert Recollida de propostes Línies d’actuació Més propostes de les FAMPES de (...)
DECRET LLEI 41/2020, de 10 de novembre, de mesures extraordinàries de caràcter social en centres educatius i en l’àmbit de l’educació en el lleure i de les activitats extraescolars per fer front a les conseqüències de la COVID-19. El Decret Llei estableix un ajut extraordinari, en forma de prestació (...)
Curs 2020-21 - 07/11/2020
Com sempre, CONCURSES A CEGUES, coneixes les vacants un cop finalitzat el procés de sol·licitud. Només s’ofereixen LLOCS DE TREBALL ORDINARIS. Reclamem l’oferta en el concurs de trasllats de totes les vacants de manera transparent. D’acord amb la RESOLUCIÓ EDU/2668/2020, de 26 d’octubre, (...)
Tornen a publicar unes recomanacions sense consultar al professorat ni als sindicats ni al Comitès de Salut desobeint les indicacions de la Inspecció de Treball. Des de juny presentem denúncies a diferents delegacions d’Inspecció de Treball i aquestes van determinar que el Departament tenia l’obligació de (...)
​Enguany, tenint en compte la situació epidemiològica actual i la importància de mantenir els serveis educatius actius, la campanya de vacunació antigripal augmenta les seves cobertures i amplia els grups prioritaris destinataris que inclouen els docents, per primer cop, per la seva consideració de professionals (...)
CONTINUA LA PRESA DE PÈL, EL DESGAVELL I EL DESPROPÒSIT DEL DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ. La CGT ENSENYAMENT, amb la campanya: JO NO FARÉ NI LA PCR NI EL TEST D’ANTÍGENS!, fa una crida al col·lectiu docent a desobeir funcions que no li pertoquen. Aquesta pandèmia està posant sobre la taula la nul·la (...)
La CGT ens posem en marxa quan detectem que l’ICAM (l’Institut Català d’Avaluacions Mèdiques) està denegant les baixes de manera sistemàtica a aquestes persones. Escrit denúncia treballadores vulnerables dels centres educatius El Ministeri de sanitat indica quan un col·lectiu de persones ha de ser (...)
Professorat interí o substitut nomenat per a tot aquest curs sense una experiència prèvia de dotze mesos o més en els darrers tres cursos escolars i que no hagi certificat la formació per al professorat interí en cursos anteriors. Aquesta formació específica és la fase de formació del Curs d’iniciació a la tasca (...)
Sector social - 04/11/2020
Les treballadores, acomiadades durant el confinament, eren mediadores de FOAPS, una de les fundacions que integren aquesta organització, una de les més representatives del Tercer Sector. Dimarts, dia 3 de novembre, va tenir lloc a l’Audiència Nacional (Madrid) el judici contra la Fundació ONCE per a (...)
El model d’educació híbrida ve donat per la impossibilitat de coincidir en l’espai alumnat i professorat. En aquest escenari caldrà definir propostes que contemplin l’assoliment de fites educatives en dos entorns diferents –presencial i virtual-, i establir els enllaços que permetin donar (...)
Despertaprofes - 02/11/2020
Despertaprofes. La darrera setmana d’octubre, en un institut de Vilanova i la Geltrú, varen aparèixer diverses pintades dirigides contra 5 docents. En aquestes pintades en la façana, hi figuraven de forma explícita noms de docents, insults en forma d’expressions homòfobes i masclistes i d’altres (...)
El Departament d’Educació anuncia la convocatòria de concurs de trasllats, adreçada al personal funcionari, per proveir llocs de treball vacants a la Inspecció d’Educació, a les escoles, als instituts, als instituts escola, a les escoles oficials d’idiomes i a les escoles d’art i superiors de (...)
Més resultats >>cgtense@cgtcatalunya.cat

www.fecgt.org

www.cgtcatalunya.cat

www.cgtbarcelona.org

EL BÀSIC
Al Portal de Centre teniu accés a un Catàleg de formularis i a totes les Sol·licituds i tràmits.
Full afiliació Estàs pensant a afiliar-te a CGT??? Perquè afiliar-se a la CGT? Perquè som un sindicat autònom de tot partit polític o lobby de (...)
Mesures COVID d’actuació i organització Criteris i procediments confecció de plantilles 19-20 Calendari Escolar 2020-21 Accés a tots els (...)
La prevenció de riscos laborals és el conjunt d’activitats i mesures adoptades o previstes en totes les fases de l’activitat laboral, (...)
L’Esquerda: Butlletí informatiu de la Federació d’Ensenyament de la Confederació General del Treball de Catalunya Des (...)

DESTAQUEM
CAMPANYES


CGT ENSENYAMENT al Facebook
Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid