Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


[Borsa PAS-PAE] Convocatòria extraordinària
11 de novembre 2020
Menéame

PDF - 202.9 kB

S’ha publicat la Resolució per la qual s’obre la convocatòria extraordinària 13/2020 (borsa oberta) per formar part de la borsa de treball de personal d’administració i serveis i de professionals d’atenció educativa i de suport a la docència del Departament d’Educació per cobrir places vacants i substitucions en règim de contracte laboral.

La borsa s’obre per a les categories professionals i comarques següents:

  • Educador/a d’educació especial en centres públics (C1) - EEE: tots els àmbits geogràfics.
  • Integrador/a social (C1) - INS: tots els àmbits geogràfics.
  • Oficial de primera, cuiner/a (D1) - CUI: Alt Camp, Bages, Baix Llobregat, Barcelona ciutat, Barcelonès (excepte Barcelona ciutat), Conca de Barberà, Garraf, Garrotxa, Gironès, Ripollès, Segarra, Segrià i Vallès Occidental.
  • Oficial de primera, manteniment (D1) - OFI: Bages, Garraf, Garrotxa, Gironès, Ripollès, Segarra, Segrià i Selva.
  • Ajudant de cuina – netejador/a (D2) - NAJ: Bages, Baix Llobregat, Barcelona ciutat, Barcelonès (excepte Barcelona ciutat), Garraf, Garrotxa, Gironès, Ripollès, Segarra, Selva i Vallès Occidental.

D’acord amb el punt 2 de la Resolució 13/2020, el 3 de setembre de 2020 s’obre termini per tal que les persones que reuneixen els requisits per formar part de la borsa esmentada puguin formalitzar la seva participació o ampliar els àmbits territorials i/o les categories professionals per als participants actuals de la borsa.

Un cop inscrit un nombre de candidats suficients, es tancarà el termini d’inscripció, la qual cosa serà anunciada pels mateixos canals.

Web de l’aspirant

Participants

Poden participar en aquesta convocatòria les persones que reuneixen els requisits generals, establerts a la base 13.3 de la Resolució de 5 de juliol de 2020 de la directora de Serveis del Departament d’Educació, requisits per a la contractació, i els requisits específics establerts a l’annex 2 de l’esmentada Resolució.

Els requisits s’han de complir i acreditar en la data de presentació de la sol·licitud i continuar complint durant la vigència de la borsa.

Podeu consultar l’estat de la vostra sol·licitud al web de l’aspirant.

Inscripció

Termini de presentació de sol·licituds i la documentació justificativa de requisits i mèrits: a partir del 3 de setembre de 2020. Un cop inscrit un nombre de candidats suficients, es tancarà el termini d’inscripció, la qual cosa serà anunciada pels mateixos canals.

La sol·licitud de participació a la borsa de treball per a les persones que reuneixen els requisits establerts al punt 3 de la Resolució, s’ha de formalitzar mitjançant el tràmit corresponent a la seu electrònica a través del web de l’aspirant.

Per accedir al web de l’aspirant és necessari identificar-se amb usuari i contrasenya. Cal donar-se d’alta seguint les indicacions de l’aplicació. Efectuada la tramitació i el registre de la sol·licitud, la persona interessada pot obtenir el document d’acreditació de presentació de la seva sol·licitud.

Comparteix
 Convertir a ebook

Etiquetes


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid