Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Ajornament temporal de la segona prova per a l’ingrés i accés a cossos docents
dissabte 24 d'octubre de 2020 - Visites: 0
Oposicions 2020
Menéame

El Departament decideix ajornar de forma temporal, si més no durant els quinze dies establerts de vigència de les mesures esmentades, la convocatòria de la segona prova del procés selectiu per a l’ingrés i accés a la funció pública docent i adquisició de noves especialitats, convocat per la Resolució EDU/17/2020, de 13 de gener, que serà convocada una vegada transcorregut aquest termini, sempre i quan la situació sanitària no ho impedeixi.

Es farà la convocatòria, com a mínim, amb una setmana d’antelació.

La CGT ja va advertir dels perills i injustícies de mantenir les Oposicions’20 (curs 2019/2020).

Demanem la CANCEL·LACIÓ de les OPOSICIONS d’aquesta tardor.

Reclamem un CONCURS de mèrits d’ESTABILITZACIÓ d’interines.

Perquè realitzar-les és inviable, són totalment injustes i desiguals per a una gran part de les persones que s’hi presenten.


El dia 5 de setembre, es va convocar l’acte de presentació davant els tribunals de la programació didàctica. A partir d’aquesta data, seguint unes estrictes mesures de seguretat i higiene davant la pandèmia, tant per a les persones aspirants com per als membres del tribunal així com per al propi personal dels centres educatius seus dels tribunals, s’ha anat convocant, de forma individual, les persones aspirants per a la defensa i presentació de la programació i de la unitat didàctica.

En data 26 de setembre, es va publicar al DOGC la Resolució SLT/2325/2020, de 25 de setembre, per la qual es prorroguen i modifiquen les mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de covid-19 al territori de Catalunya. Amb aquesta Resolució i les dades d’evolució de la pandèmia, es van replantejar els calendaris d’actuacions de tots els tribunals de forma que, com que s’han ajornat les dates en què diverses persones aspirants havien estat convocades per la situació sanitària, calia que tots els tribunals publiquessin les llistes definitives de la primera prova abans de convocar-ne la segona i proposar, en funció del nombre de persones que l’han superat, l’organització logística necessària per garantir escrupolosament les mesures higienicosanitàries per a totes les persones implicades en el procés. Aquesta fase resta pendent de tancament, a hores d’ara, per part d’alguns tribunals.

Amb tot, amb la publicació en el DOGC del dia d’avui de la Resolució SLT/2546/2020, de 15 d’octubre, per la qual s’adopten noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia covid-19 al territori de Catalunya i reduir el nombre de persones infectades, és convenient ajornar de forma temporal, si més no durant els quinze dies establerts de vigència de les mesures esmentades, la convocatòria de la segona prova del procés selectiu per a l’ingrés i accés a la funció pública docent i adquisició de noves especialitats, convocat per la Resolució EDU/17/2020, de 13 de gener, que serà convocada una vegada transcorregut aquest termini, sempre i quan la situació sanitària no ho impedeixi.

És d’interès del Departament poder seguir desenvolupant el procés de selecció amb totes les mesures de prevenció i higienicosanitàries necessàries, per la qual cosa qualsevol informació d’interès serà comunicada al web del Departament​.

Comparteix
 Convertir a ebook

Etiquetes
Coronavirus Informacions Mobilitzacions Salut laboral Tràmits Departament


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid