Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


El Departament de treball no fa públics els serveis mínims de la #9oVagaEducativa a dos dies d’aquesta
dimecres 7 d'octubre de 2020 - Visites: 0
Ed Pública NO UNIV.
Menéame

PDF - 123.5 kB

Des de CGT Ensenyament i el Sindicat de Professors de Secundària (aspepc-SPS) denunciem que el Departament de Treball no ha fet pública encara la resolució sobre els serveis per la Vaga Educativa d’aquest divendres 9 d’octubre.

Aquesta publicació es fa habitualment uns dies abans de la convocatòria de vaga, així posteriorment el Departament d’Educació l’envia a tots els centres amb treballadores convocades, per tal que puguin organitzar aquests serveis mínims. Creiem que el motiu de no publicar aquests serveis mínims respon a la voluntat d’invisibilitzar aquesta vaga. El fet de no rebre la resolució que s’ha enviat en les vagues anteriors genera dubtes sobre la legalitat de la vaga. Els sindicats convocants confirmem la seva absoluta legalitat.

És paradoxal que justament qui ens imposa els serveis mínims en altres contextos ara faci aquesta maniobra d’omissió d’una informació absolutament rellevant, tant per a les famílies i alumnat, que han de saber si hi haurà personal o no als centres educatius, com per l’organització dels propis centres.

Els sindicats convocants reiterem que anem a dues vagues legalment convocades el 9 i el 15 d’octubre i demanem, vista la voluntat d’invisibilitzar-les des dels Departaments implicats del Govern, que informi urgentment a les treballadores i treballadors dels centres, tal com li correspon fer-ho.

Barcelona, 7 d’octubre del 2020
CGT Ensenyament i Sindicat de Professors de Secundària (aspepc-SPS)

Comparteix
 Convertir a ebook
Documents adjunts

Etiquetes
Coronavirus Informacions Tràmits Departament VAGA


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid