Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat

CAMPANYES DESTACADES


ÚLTIMES NOVETATS
L’Esquerda - 09/10/2020
Després de la consulta feta al col·lectiu docent i d’haver-ho decidit assembleàriament, CGT Ensenyament convoquem, junt amb el Sindicat de Professors de Secundària (aspepc·sps), a dues jornades de vaga els dies 9 i 15 d’octubre. Exigim al Departament que inverteixi en els recursos necessaris per impartir (...)
Els i les professionals del sector educatiu assegurats amb la Mútua de Funcionaris Civils de l’Estat (MUFACE) que tenen l’opció de cobertura sanitària privada disposaran d’atenció en programes de salut pública, via el sistema sanitari públic, en els casos de realització de PCR en cribratges i/o de PCR (...)
Ed Pública NO UNIV. - 08/10/2020
ORDRE TSF/ /2020, per la qual es garanteixen els serveis essencials que presten els centres d’ensenyament públic dins l’àmbit territorial de Catalunya. Una persona de l’equip directiu per cada centre. S’entén com a tal alguna de les persones següents: el/la director/a, el/la coordinador/a (...)
Universitat - 08/10/2020
CGT Universitats. Un dels fets que ha quedat de manifest en la pandèmia que estem patint ha estat la incompetència i la manca d’escrúpols d’aquells que, en raó dels càrrecs que ocupen, es consideren legitimats per prendre decisions que afecten les nostres vides. Tant se val que siguin responsables de la (...)
Ed Pública NO UNIV. - 07/10/2020
Des de CGT Ensenyament i el Sindicat de Professors de Secundària (aspepc-SPS) denunciem que el Departament de Treball no ha fet pública encara la resolució sobre els serveis per la Vaga Educativa d’aquest divendres 9 d’octubre. Aquesta publicació es fa habitualment uns dies abans de la convocatòria de (...)
Personal que presta serveis als centres educatius que té al seu càrrec menors que han estat confirmats amb COVID-19. El personal que presti serveis als centres educatius que es trobi en aquesta situació, ha de fer aïllament domiciliari com qualsevol altre cas de contacte estret. En aquests supòsits, tot el període (...)
IMEB - CEB - 06/10/2020
La situació és molt greu a les escoles bressol municipals. No s’ha posat gairebé cap recurs per afrontar la complicada situació als centres davant la crisi de la COVID. l’únic recurs que s’ha donat són tres hores més de suport educatiu, que segons expressen les direccions i educadores de poc (...)
Com pot ser que les coses continuen igual que fa tants anys? No evolucionem, i la política i les lleis tampoc. Cal un esperit i una intenció de millora. Volem un sistema públic que funcioni, amb treballadors públics que facin bé la seva feina. Però no es fa res més que posar pals a les rodes. Els processos (...)
Ed Pública NO UNIV. - 06/10/2020
VAGA 9-O i 15-O PER UNA EDUCACIÓ PÚBLICA DE QUALITAT I SEGURAATUREM ELS CENTRES ARA PER NO HAVER DE TANCAR-LOS DURANT TOT EL CURS! Benvolguts/des, Ens adrecem a vosaltres per explicar-vos els motius de la convocatòria de vaga de treballadores de centres educatius públics de Catalunya de Bressol a Universitat que (...)
Ed Pública NO UNIV. - 06/10/2020
CARTA DE CGT ENSENYAMENT ALS EQUIPS DIRECTIUS DELS CENTRES EDUCATIUS PÚBLICSVAGA 9-O i 15-O PER UNA EDUCACIÓ PÚBLICA DE QUALITAT I SEGURAPer la solidaritat entre treballadores i treballadors Com a Federació d’Ensenyament de CGT, voldríem conèixer la vostra opinió i posicionament respecte al que exposem en (...)
Atesa la importància d’aquest tipus d’activitats en la formació dels i de les alumnes es considera molt convenient que es puguin continuar fent durant el curs 2020-2021. Amb aquest objectiu s’ha elaborat el document d’Especificacions sobre el Pla d’actuació per al curs 2020 - 2021 per a (...)
El Departament d’Educació posa a disposició dels centres educatius un model de carta per adreçar a les famílies en cas que hi hagi un cas positiu per covid-19 dins d’un grup de convivència estable del centre educatiu. Es tracta d’una comunicació en què s’informa de la realització de la prova (...)
Les quarantenes per als contactes estrets i per als grups de convivència estables passen de 14 a 10 dies per a tota la població de Catalunya. Així ho estableix el nou “Procediment d’actuació enfront de casos d’infecció pel nou coronavirus SARS-CoV-2”, actualitzat pel Departament de Salut. (...)
IMEB - CEB - 01/10/2020
CGT CEB-IMEB. La CGT hem esgotat totes les vies per revertir aquest inici de curs tan caòtic. Hem fet reunions amb altres sindicats, hem insistit davant l’administració i denunciat la situació als centres educatius per tots els mitjans, en reunions, amb instàncies, amb comunicats públics i fent concentracions (...)
IMEB - CEB - 01/10/2020
CGT CEB IMEB. Les treballadores docents del Grau Universitari en Arts i Disseny han estat patint durant els darrers mesos l’angoixa provocada per la incertesa del futur del grau. Un patiment totalment innecessari i que es podria haver evitat si el CEB i la direcció del centre haguessin actuat correctament i (...)
Amb l’obertura dels centres docents i llars d’infants en la situació actual d’evolució de la pandèmia, s’estan donant casos de COVID-19 entre els infants escolaritzats i, per evitar que la malaltia s’estengui, cal tallar les cadenes de transmissió, essent necessari fer aïllaments i (...)
IMEB - CEB - 28/09/2020
CGT CEB-IMEB. Com ja us varem informar, el personal de cuina de les escoles bressol de Barcelona ja no pot més davant el maltracte rebut per part de les empreses licitades que presten el servei a les escoles bressol. Per això s’han organitzat i inicien la lluita per millorar les seves condicions i per reclamar (...)
Mèxic - 26/09/2020
En el marc de la Segona Acció Global contra la guerra contra el EZLN, els Pobles i la Vida, Samir Viu que s’està desenvolupant del 20 al 26 de setembre a Mèxic, recordem la desaparició forçada dels 43 estudiants normalistas de Ayotzinapa, en l’Estat de Guerrero el 26 de setembre de 2014. Perquè la (...)
Ed Pública NO UNIV. - 25/09/2020
Des de força abans que comences el curs, els sindicats de l’ensenyament públic hem estat manifestant unitàriament el nostre malestar per la manera com el Departament d’Educació ha encarat la pandèmia de la COVID-19, amb mesures insuficients que no garanteixen la seguretat ni de l’alumnat, ni del (...)
Els serveis territorials del Departament d’Educació i el Consorci d’Educació de Barcelona faran els actes de nomenament telemàtic necessaris per adjudicar les vacants i substitucions que hi hagi pendents d’assignació entre el personal inscrit a la borsa de personal docent. Durant els períodes lectius (...)
​​S’han incorporat noves modificacions en el Protocol de casos Covid-19 als centres educatius​. Nou document d’aclaracions per a la gestió de casos covid-19 als centres educatius (22 de setembre) Comunicació a les famílies per cas positiu en covid-19 al grup estable - Model de carta (...)
Noe Simarro. Sindicat d’Ensenyament CGT Barcelona (@noebicha) a la Revista Catalunya. Fins que no em vaig dedicar a la docència, ara ja fa més de cinc anys, no em vaig assabentar de la gran problemàtica que existeix respecte a la manca d’espais als centres públics del departament d’Educació. Cap dels (...)
Més resultats >>cgtense@cgtcatalunya.cat

www.fecgt.org

www.cgtcatalunya.cat

www.cgtbarcelona.org

EL BÀSIC
Al Portal de Centre teniu accés a un Catàleg de formularis i a totes les Sol·licituds i tràmits.
Full afiliació Estàs pensant a afiliar-te a CGT??? Perquè afiliar-se a la CGT? Perquè som un sindicat autònom de tot partit polític o lobby de (...)
La prevenció de riscos laborals és el conjunt d’activitats i mesures adoptades o previstes en totes les fases de l’activitat laboral, (...)
Mesures COVID d’actuació i organització Criteris i procediments confecció de plantilles 19-20 Calendari Escolar 2020-21 Accés a tots els (...)
L’Esquerda: Butlletí informatiu de la Federació d’Ensenyament de la Confederació General del Treball de Catalunya Des (...)

DESTAQUEM
CAMPANYES


CGT ENSENYAMENT al Facebook
Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid