Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


En defensa del personal substitut
dijous 19 de març de 2020 - Visites: 0
Comunicats Federació d’Ensenyament CGT
Menéame

PDF - 196.6 kB

CGT Ensenyament exigeix al Departament d’Educació mantenir els llocs de treball dels substituts/es que per canvi d’incidència en el nomenament i donat que amb l’estat de cessament d’activitat lectiva no es duen a terme nous nomenaments, es quedarien en situació d’atur laboral. Mesura que deixa en una situació de DESPROTECCIÓ I GREUGE COMPARATIU PER LES PERSONES SUBSTITUTES AFECTADES ja que els i les docents que estan treballant en els centres educatius quedarien en situació més vulnerable, que les persones que treballant per empreses privades a les qual se les ha obert un expedient de regulació temporal d’ocupació, ERTO les quals passarien a cobrar la prestació de l’atur sense que els constés com prestació consumida. Cosa que els i les docents substituts/es no els hi passaria ja que estarien fora d’aquesta mesura i tan sols cobrarien la prestació dins dels criteris generals .

Així mateix UN SISTEMA MÉS JUST PER LA CONTRACTACIÓ O NOMENAMENTS TAL COM VENINT RECLAMANT CGT ENSENYAMENT DES DE TEMPS ENRERE NO HAGUÉS DEIXAT A L’ATUR a totes aquelles persones que cobrint una Incapacitat temporal han vist com el sistema actual els deixa sense treball en presentar els/les titulars altes mèdiques i l’Administració tenir tancat el procediment de nous nomenaments.

CGT proposem contractes anuals o nomenaments anuals o els més llargs possibles pels substituts/es que cobriríem les IT al llarg del curs del personal docent i evitarien aquestes situacions d’atur laboral entre un nomenament i altre.

Comparteix
 Convertir a ebook

Etiquetes
Informacions Interinatges i substitucions Mobilitzacions Salut laboral Tràmits Departament


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid