Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Acomiadaments, suspensions, cures, ... i coronavirus
Comunicat de la Federació d’Ensenyamet de la CGT de Catalunya
diumenge 15 de març de 2020 - Visites: 0
Comunicats Federació d’Ensenyament CGT
Menéame

Durant els darrers dies hem rebut un allau de consultes dels col•lectius més precaris del nostre sector, com ara educadores, monitores, cuineres de menjadors escolars, etc. A moltes d’elles els hi han aplicat des d’acomiadaments fins a expedients de regulació (ERTOs i EROs).

Per aquest motiu, amb la normativa a data d’avui, CGT Catalunya ha elaborat un parell de comunicats que responen a aquestes qüestions i que poden ser d’utilitat per familiars, companys o coneguts que es trobin en aquesta situació. Aquí tens els enllaços als comunicats de CGT:

ACOMIADAMENTS I SUSPENSIONS TEMPORALS

Què hem de fer si l’empresa em notifica que m’acomiada arrel de l’actual situació d’emergència pel coronavirus? I si es tracta d’una suspensió temporal de la relació laboral?

SOBRE LA CURA DE MENORS A CÀRREC.

En el cas que el meu centre de treball encara segueixi funcionant i no hagin implementat el teletreball, puc no anar a treballar per haver de cuidar les meves filles i fills ara que no tenen escoles?

Així mateix, al nostre web trobareu informació actualitzada, atès que cada dia es van publicant nous decrets degut a la situació actual. Les darreres novetats publicades:

Informacions sobre el Coronavirus (àmbit educatiu)

Com pot actuar l’empresa davant el coronavirus?

I, que el coronavirus no sigui una coartada

Que el coronavirus no serveixi per tapar una crisi estructural del capitalisme, un sistema econòmic que destrossa la vida de milions de persones i, de fet, el propi planeta.

Que el coronavirus no sigui la coartada per una nova, l’enèssima, retallada de drets i transferència de recursos públics a les empreses privades.

Informem-nos, organitzem-nos i defensem els nostres drets. Ara, precisament, amb més força.

Recorda que les delegades de CGT Ensenyament continuem treballant i atendrem qualsevol qüestió que ens plantegis. Contacta amb nosaltres.

15 de març de 2010

Federació d’Ensenyament de Catalunya

Comparteix
 Convertir a ebook
Documents adjunts

Etiquetes


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid