Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


24F Concentració Interines TEEI
Dilluns 24 de febrer a les 11’30h A Pl. Sant Jaume
dimarts 11 de febrer de 2020 - Visites: 0
Personal laboral (TEEI, PAS, PAE, EEE...)
Menéame

PDF - 981.3 kB

La Plataforma d’Interines Teei de Catalunya convoquen concentració dilluns 24 de febrer a les 11’30h A Pl. Sant Jaume

Fa més de 15 anys que les Tècniques Especialistes en Educació Infantil (TEEI) treballem a les aules de P3 de les escoles públiques del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Tenim la certesa que la tasca que desenvolupem està molt ben valorada per famílies, mestres, direccions, inspecció i comunitat educativa en general. El que no tenim clar és si l’Hble. Conseller d’Educació, Sr. Josep Bargalló Valls (d’Esquerra Republicana de Catalunya) i l’Hble. Conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Sr. Jordi Puigneró i Ferrer (del PDeCat), reconeixen la nostra feina de la mateixa manera. Considerem que obrir la porta a l’exclusió laboral de dones treballadores no és un reconeixement just. Després de tants cursos esforçant nos i implicant-nos en l’educació dels infants de l’escola pública, mai hauríem imaginat que ara hauríem de plantejar-nos la possibilitat de quedar-nos a l’atur, fer substitucions puntuals o enviar currículums a llars d’infants privades. Entenem que no és un reconeixement digne per la trajectòria de les treballadores TEEI de la xarxa d’escoles públiques.

Volem demanar als màxims responsables d’Educació i de l’Administració Pública de la Generalitat de Catalunya que paralitzin l’oferta d’ocupació pública de TEEI prevista per aquest curs 2019-20, que valorin la nostra experiència i no menystinguin la nostra professionalitat.

Tampoc entenem com, si actualment som 883 TEEI a Catalunya, perquè el Departament d’Educació i Funció Pública no ens consoliden com a treballadores? I en tot cas, perquè no convoquen una oferta d’ocupació pública de 917 noves places? Ja que són indispensables per arribar a les 1.800 places en total que necessita el sistema educatiu públic.

La Plataforma d’Interines TEEI de Catalunya estem creixent, teixint xarxes per tot el territori i coordinant-nos amb altres col·lectius d’interines a través de la PIC (Plataforma d’Interins/es a Catalunya). Sabem que tenim raó, i unides estem aconseguint la força necessària per defensar-nos de la precarietat i els acomiadaments a què ens volen destinar els consellers d’Educació i de Polítiques Digitals i Administració Pública del Govern de la Generalitat de Catalunya. No permetrem que cap TEEI es quedi al carrer!

Fem una crida a famílies, AFAs, docents, claustres, direccions, inspecció, estudiants i assemblees grogues a recolzar-nos en aquesta lluita. Per això us convoquem a la concentració el dilluns 24 de febrer a les 11’30h a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, per cridar juntes ben fort!

CAP TEEI AL CARRER! LES QUE HI SOM ENS QUEDEM!

PLATAFORMA D’INTERINES TEEI DE CATALUNYA

Tècniques Especialistes en Educació Infantil

Comparteix
 Convertir a ebook

Etiquetes


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid