Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Reclamem els recursos necessaris per unes escoles coeducatives
dilluns 9 de març de 2020 - Visites: 0
Escoles Feministes
Menéame

CGT CEB-IMEB. La normativa vigent prescriu l’existència d’una persona referent de coeducació i recomana l’existència d’una comissió de coeducació als centres educatius. Aquesta bona voluntat és paper mullat si no s’inverteixen els mínims recursos necessaris com per exemple assignar hores de desgravació horària a la persona referent de coeducació dels centres i fer prescriptiva la constitució d’una comissió de coeducació dins el consell escolar.

PDF - 1.1 MB

Per altra banda alguns centres ens informen que han rebut una dotació de 750€ que s’ha de destinar a la compra de material coeducatiu. Aquesta dotació prové del Pacto Nacional contra la Violencia de Género, i entenem que hauria d’haver arribat a tots els centres des de Direcció d’Acció Educativa dels serveis territorials o el CEB.

Per això hem registrat instància solicitant els canvis pertinents a la normativa i demanant explicacions respecte la dotació per materials coeducatius.

Us proposem que:
- Pregunteu al vostre centre si heu rebut la dotació esmentada.
- Registreu individualment, com a Claustre i/o Consell escolar una petició similar a la que hem fet com a CGT, reclamant hores de desgravació pel referent de gènere i demanant fer prescriptiva la comissió de gènere.

- instància registrada per la CGT
- model d’instància

Respecte el Pacto Nacional Contra la Violencia de Género:
- Carta del programa
- Proposta de llibres i materials
- Certificat justificatiu

Comparteix
 Convertir a ebook
Documents adjunts

Etiquetes
Ensenyament públic i de qualitat Gènere Informacions Plataformes i assemblees escola pública


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid