Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Retorn a la secció sindical de centre, escola, institut
CGT Comunicat educativa Vallès Oriental
dilluns 29 de juliol de 2019 - Visites: 0
Informacions de les zones
Menéame

Proposta CGT Comunitat Educativa Vallès Oriental:

L’ORGANITZACIÓ I IMPLEMENTACIÓ DE SECCIONS SINDICALS A LES ESCOLES, INSTITUTS I CENTRES DE TREBALL.

Els retrocessos en drets laborals, condicions de treball, en les garanties d’oportunitats futures per a l’alumnat de les escoles populars i en la democràcia real als centres educatius certifiquen el fracàs del sindicalisme fonamentat en «assessors alliberats» fent itinerància pels centres escolars.

El resultat ha estat una centralització i professionalització de l’acció sindical i una veritable desmobilització i alienació de la capacitat d’organització autònoma dels propis treballadors i treballadores, així com el seu replegament generalitzat i preocupant a l’obediència cega i absent de crítica.

El model de Secció Sindical al centre de treball és d’una gran senzillesa però alhora fonamental en l’empoderament i autoorganització assembleària i autònoma a cada lloc de feina sense dependre de »professionals consultors» i adequat a les necessitats i capacitats de cada col·lectiu. Tanmateix fomentant, això sí, la solidaritat recíproca entre grups organitzats a cada centre, escola, institut.

PER TU, PER LA TEVA FAMÍLIA, PER LA TEVA CANALLA, PEL JOVENT, PER LA HUMANITAT, PEL PLANETA…

Comparteix
 Convertir a ebook

Etiquetes


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid