Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Les substitutes nomenades al desembre no cobraran fins a finals de gener
dilluns 9 de desembre de 2019 - Visites: 0
Borsa de treball docent
Menéame

El personal docent que ha començat a treballar aquest desembre no cobrarà abans de dos mesos, a finals de gener. Els mestres afectats han rebut un mail del Departament d’Educació on se’ls informa d’aquesta situació.

Aquests correus indiquen que, davant la situació de pròrroga pressupostària, la Conselleria de Vicepresidència i Economia ha tancat les nòmines el 2 de desembre, un dia abans que els contractessin.

De moment hi ha 302 afectats, que són els substituts nomenats la setmana passada. Però els sindicats apunten que la xifra creixerà, ja que també afectarà tots els nomenaments que es facin aquest dimecres 11, abans de parar per les vacances de Nadal. L’any passat, durant el desembre, es van contractar 628 substituts.

Considerem aquesta situació totalment inadmissible. Exigim que el cobrament del desembre per a tot el personal que hagi prestat serveis al Departament d’Educació.

Animem a totes les persones afectades que reclamin les percepcions econòmiques que els corresponen presentant una instància per escrit al seu servei territorial o al consorci de Barcelona, adjuntant una còpia del seu nomenament.

Comparteix
 Convertir a ebook

Etiquetes
Informacions Interinatges i substitucions Mobilitzacions Ni LOMCE, ni LEC, ni retallades Normativa


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid