Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


[16N] Segona trobada vers les escoles feministes
dissabte 9 de novembre de 2019 - Visites: 0
Escoles Feministes
Menéame

El proper dissabte 16 de novembre de 2019 celebrem la Segona trobada vers les escoles feministes, una proposta educativa que busca la transformació social, l’emancipació de les persones i tornar a posar la vida al centre des de i per a l’escola pública. Volem repensar metodologies, continguts, objectius i tot allò que afecta a l’educació pública a partir d’una perspectiva feminista, ecologista, antiracista, anticapacitista i, en definitiva, des d’una perspectiva veritablement transformadora.

Si la Primera trobada vers les escoles feministes va servir per començar a construir un espai de treball i organització a partir de sis eixos o coordenades de reflexió (cos, identitat, comunitat, vida, pensament, educació pública), la Segona trobada vers les escoles feministes pretén traslladar la reflexió a l’acció amb un fòrum de tallers, xerrades i experiències que ajudin a materialitzar el camí vers les escoles feministes.

Quan i on serà?

Dissabte 16 de novembre de 2019 de 10 a 19 h
Escola Pegaso: c/ Dublín, 5 (Barcelona)

Servei de monitoratge

Per cortesia de FaPac, hi haurà servei de monitoratge per a criatures escolaritzades a partir de EI3. Es pot sol·licitar a la pàgina d’inscripció: http://www.escolesfeministes.org/inscripcio/.

Programa

JPEG -
Comparteix
 Convertir a ebook

Etiquetes
Acció Social Ensenyament públic i de qualitat Gènere Informacions Plataformes i assemblees escola pública


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid