Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Signa per demanar la dimissió del Conseller d’Educació
Tenim l’enemic a casa: Bargalló dimissió
dijous 24 d'octubre de 2019 - Visites: 0
Comunicats CGT
Menéame

Si ens quedem sense funcionaris per mi millor. I si no hi ha funcionaris...
Hi ha un tant per cent de funcionaris que estan apalancats de puta mare.

PDF - 359.8 kB

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, va tenir la barra de pronunciar aquestes frases davant d’una concentració del professorat de Terres de l’Ebre que protestava contra les retallades i la situació de l’ensenyament a Catalunya.

Les seves paraules el desacrediten completament com a màxim gestor de l’Educació Pública de Catalunya i del model d’escola catalana pel qual tanta gent s’ha partit la cara, en moments recents, per tal de defensar-lo.
Coneixem de prop la trajectòria professional del “funcionari” Bargalló i el seu progressiu “apalancament” fins arribar a les elits de la política. I sens dubte que d’apalancat ell n’és el millor exemple. No podem contenir la nostra indignació quan sentim els insults i el profund menyspreu que expressa contra bona part del col·lectiu docent.

Recollida de signatures: http://bargallo-dimissio.cf

Partint de la base que és totalment inadmissible que el Conseller d’Educació digui això dels seus treballadors, creiem que és simptomàtic i explica clarament quina és la política d’ERC respecte als serveis públics, privatitzar-los o, si més no, privatitzar el seu funcionament.

Va ser un govern amb ERC qui va aprovar la LEC que va obrir la porta a la privatització de l’ensenyament públic i va jerarquitzar el funcionament dels claustres, i és ara ERC qui vol aprovar la llei Aragonés que obre la porta a la privatització de més de 100 serveis que actualment són de titularitat pública.

De vegades, diu molt més sobre l’ideari d’un partit una declaració fora del focus mediàtic que mil declaracions als mitjans de comunicació, i aquest cas n´és una. Volen una Catalunya sense funció pública ? Volen que mestres, metges, bombers siguin subcontractats en precari d’empreses privades ?
Ahir , el conseller, tot fatxenda, ho va exposar sense embuts: VOLEN ACABAR AMB L’ESCOLA PÚBLICA. No podem tolerar-ho.. Tenim l’enemic a casa i, a sobre, vol ensorrar-la.

Demanem la dimissió del conseller bocamoll, però no creiem que n’hi hagi prou. Cal revertir les polítiques d’eliminació progressiva del sector públic que practica el Departament d’Educació. O el professorat defensa l’escola pública o ja sabem el que pensa el nostre conseller de nosaltres, siguem o no funcionaris, el seu model d’educació pública és el de l’escola privada, on els treballadors han de ser “controlats” pel director, i els directors controlats pel Departament d’Educació.

Cal que els treballadors públics i també els usuaris ens organitzem per fer front al desmantellament del nostre sistema públic des de dins de les institucions. Cal denunciar aquestes polítiques i combatre-les.

No oblidem mai aquest video, és una declaració d’intencions

Video: https://www.youtube.com/watch?v=23v6ZHPHQIY

Comparteix
 Convertir a ebook
Documents adjunts

Etiquetes
Ensenyament públic i de qualitat Informacions Mobilitzacions


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid