Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Demanem el cessament del Director General de l’FP, Joan Lluís Espinós
dijous 6 de juny de 2019 - Visites: 0
Formació Professional
Menéame

Les mobilitzacions continuaran durant la mesa sectorial del proper dimarts dia 11 a les 11h davant del Departament d’Educació a Via Augusta 202.

Cartell Concentració Mesa 11 de juny (PDF)

Plataforma Defensem la FP. Barcelona 7 de Juny de 2019

L’Assemblea Docent Plenària convocada de forma unitària pels sindicats sotasignants i per la Plataforma Defensem l’FP demanem el cessament del Director General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial, Sr. Joan Lluís Espinós Espinós i la retirada immediata de la reforma curricular dels cicles formatius encetada per la Resolució EDU/1076/2019 del 24 d’abril, concretada en les orientacions curriculars publicades recentment.

És inadmissible que tant la Resolució com la reforma curricular s’hagi fet amb presses, sense comptar amb la comunitat educativa, perjudicant greument els ensenyaments professionalitzadors en reduir la formació integral i de qualitat a l’alumnat que impartim als centres tot substituint-la per pràctiques en empresa, i que afectarà a llocs de treball dels docents.

Les mobilitzacions continuaran durant la mesa sectorial del proper dimarts dia 11 a les 11h davant del Departament d’Educació a Via Augusta 202.

Davant la manca de normativa de la reforma curricular, l’assemblea demana a les direccions dels centres no aplicar les orientacions curriculars publicades pel Departament d’Educació.

L’assemblea ha decidit reunir-se amb els diferents grups parlamentaris per transmetre el malestar de la comunitat educativa expressat en el manifest publicat a manifestfp.cf.

Assemblea Docent
Plataforma Defensem la FP

Els sindicats: USTEC-STEs, CCOO, I-CSC, ASPEPC-SPS, CGT i UGT

Cartell Concentració Mesa 11 de juny (PDF)

JPEG -
Comparteix
 Convertir a ebook

Etiquetes
Ensenyament públic i de qualitat Formació Professional Informacions Plataformes i assemblees escola pública


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid