Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Bases reguladores de les convocatòries per formar part de la Borsa de treball docent
RESOLUCIÓ EDU/720/2019, de 21 de març
dijous 21 de març de 2019 - Visites: 0
Borsa de treball docent
Menéame

El Departament d’Educació ha publicat la resolució de les bases reguladores de les convocatòries de la Borsa de treball del personal interí.

PDF - 86 kB

RESOLUCIÓ EDU/720/2019, de 21 de març, per la qual s’aproven les bases reguladores de les convocatòries de concurs públic de mèrits per formar part de la borsa de treball del personal interí docent per prestar serveis en centres dependents del Departament d’Educació.

Aviat s’espera que es publiqui la convocatòria d’obertura per formar part de la borsa.

La nova regulació proposa un sistema de convocatòria de concurs públic única, anual i oberta durant tot el curs escolar, que ha de permetre a les persones interessades la seva participació en el procés en qualsevol moment mentre romangui oberta. Aquesta opció ha de comportar necessàriament, no únicament reduir la complexitat del procediment actual amb la simplificació d’alguns tràmits, sinó també el fet de disposar d’una borsa de treball permanentment actualitzada i que inclogui el nombre màxim d’efectius possible en tot moment.

D’altra banda, aquesta nova regulació també comporta una actualització del barem per a la valoració dels mèrits a tenir en compte en l’ordenació dins de la borsa de treball de les persones que hi accedeixen.

Comparteix
 Convertir a ebook

Etiquetes


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid