Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


I la reversió de les retallades... quan?
dimecres 27 de febrer de 2019 - Visites: 0
Baix Llobregat
Menéame

Un grup de gairebe 80 docent s’han organitzat per fer arribar un escrit al Departament d’Educació i a diversos grups polítics en defensa de les llibertats i reclamant la reversió de les retallades.

Llibertat i Retallades

Una part del professorat de primària i secundària ens hem adherit a la vaga del 21-F perquè considerem que s’estan vulnerant drets bàsics en un moment en què un monstre recorre Europa de nord a sud i d’est a oest en forma d’autoritarisme, xenofòbia, masclisme i capitalisme desbandat. També ens hi hem adherit per tal de reivindicar la recuperació de la nostra dignitat, o com diu el sindicat convocant, ”per un servei públic de qualitat amb condicions laborals dignes”, que fa molt bé en recordar-les:

- Per la recuperació del més del 15% de poder adquisitiu perdut durant l’etapa de les retallades.
- Pel retorn immediat de les pagues extres no abonades del 2013 i 2014 i els altres drets laminats.
- Per una ràtio digna de personal sanitari i de docents que permeti oferir un servei públic de qualitat.

Ens congratulem que el govern de la Generalitat, ERC i PDECat hagin donat suport a la vaga, ja que en el seu moment van ser els executors de les retallades, que encara mantenen, i no podem interpretar de cap altra manera el seu suport més que com un reconeixement explícit d’aquestes retallades i que explícitament les revertiran. L’únic dubte que tenim és: Quan?.

Jose Luís Peñalver Pérez, professor de l’Institut Camps Blancs (Sant Boi de Llobregat) i 76 signatures més de docents de diversos Centres de primària i secundària de Catalunya.

Comparteix
 Convertir a ebook

Etiquetes
Acció Social Ni LOMCE, ni LEC, ni retallades Zones


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid