Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Sobre l’ajornament de la vaga general del 7 de febrer. Arrencada de cavall, "ATURADA" d’ase?
dimarts 5 de febrer de 2019 - Visites: 0
Comunicats CGT
Menéame

PDF - 233.4 kB

Avui al migdia hem conegut l’ajornament al 21 de febrer de la vaga general que s’havia convocat per aquest dijous 7 i a la qual havíem decidit en assemblea d’afiliades donar suport.

Ens ratifiquem, tal i com expressàvem al nostre comunicat de suport a la vaga generaldel 7 de febrer, en la necessitat de mobilitzar-nos de manera contundent en la defensa dels nostres drets i llibertats i contra la repressió.

Alhora, reiterem les mancances organitzatives d’aquesta vaga que ja esmentàvem al mateix comunicat i que queden corroborades amb aquest ajornament dos dies abans de la mateixa i que hem conegut pels mitjans de comunicació. Ara per ara, desconeixem amb quins agents i per quines raons s’ha decidit el canvi de data, però tenim clar que les decisions i mobilitzacions d’un sindicat de treballadores i treballadors no poden dependre mai dels interessos de patronals i governs. En aquest sentit, esperem que el que arrencava com una vaga general, no es presenti ara com una “aturada de país”.

Al nostre comunicat de suport afegíem “cal que les organitzacions sindicals combatives, amb altres organitzacions i col·lectius, seguim treballant per construir conjuntament mobilitzacions unitàries, contundents i decidides des de baix que lliguin la defensa dels drets democràtics i llibertats amb la dels drets dels i de les treballadores.”

Esperem que aquest ajornament vagi encaminat a construir un pla de lluita amb aquests elements. En aquest sentit, cridem als sindicats i organitzacions que van convocar la Vaga General del 3 d’octubre a trobar-se de manera urgent i fer una proposta conjunta que pugui ser debatuda i decidida des de baix, al màxim d’assemblees de treballadores i que es pugui construir i enfortir tant als centres de treball com als espais d’organització populars, assemblees barrials, etc.

Des de CGT Ensenyament Barcelona convocarem el més aviat possible una nova assemblea d’afiliades i afiliats per debatre i decidir la nostra posició i participació a la/es nova/es convocatòries que hi pugui haver.

CGT Ensenyament Barcelona, 5 de febrer del 2019

Comparteix
 Convertir a ebook
Documents adjunts

Etiquetes


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid