Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


[Borsa PAS-PAE] Convocatòria extraordinària
Menéame

Termini de presentació de sol·licituds i la documentació justificativa de requisits i mèrits: del 7 de gener i com a mínim fins al 21 de gener de 2019. A través de laweb de l’aspirant.

PDF - 215 kB

S’ha publicat la Resolució per la qual s’obre la convocatòria extraordinària 10/2019 (borsa oberta) per formar part de la borsa de treball de personal d’administració i serveis i de professionals d’atenció educativa i de suport a la docència del Departament d’Educació per cobrir places vacants i substitucions en règim de contracte laboral.

La borsa s’obre per a les categories professionals i a les comarques següents:

  • Educador/a d’educació especial en centres públics (C1) – EEE: Alt Empordà, Alt Penedès, Alt Urgell, Alta Ribagorça, Anoia, Bages, Baix Empordà, Baix Llobregat, Berguedà, Cerdanya, Garraf, Garrigues, Garrotxa, Maresme, Moianès, Noguera, Osona, Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Pla de l’Estany, Pla d’Urgell, Priorat, Ripollès, Segarra, Segrià, Solsonès, Terra Alta, Urgell, Val d’Aran, Vallès Occidental i Vallès Oriental.
  • Auxiliar d’educació especial (D1) – AEE: Maresme i Pallars Jussà.
  • Oficial/a de 1a, cuiner (D1) – CUI: Alt Camp, Baix Camp, Barcelona ciutat, Barcelonès, Conca de Barberà, Garraf, Garrotxa, Gironès, Ripollès, Segarra, Segrià, Selva, Tarragonès i Vallès Occidental.
  • Oficial/a de 1a, manteniment (D1) – OFI: Alt Camp, Baix Camp, Conca de Barberà, Garrotxa, Gironès, Ripollès, Segarra, Segrià i Selva.
  • Ajudant/a de cuina-netejador/a (D2) – NAJ: Conca de Barberà, Garrotxa, Gironès, Ripollès, Segarra, Selva i Vallès Occcidental.

Participants

Poden participar en aquesta convocatòria les persones que reuneixen els requisits generals, establerts a la base 13.3 de la Resolució de 13 de juny de 2012 de la directora de Serveis del Departament d’Ensenyament, i els requisits específics establerts a l’annex 2 de l’esmentada resolució, modificat parcialment per la Resolució de 27 d’abril de 2017.

Els requisits s’han de complir i acreditar en la data de presentació de la sol·licitud i continuar complint durant la vigència de la borsa. Pel que fa als coneixements de llengua catalana, es poden acreditar fins al moment de la proposta de contractació.

Inscripció

Termini de presentació de sol·licituds i la documentació justificativa de requisits i mèrits: del 7 de gener i com a mínim fins al 21 de gener de 2019.

La sol·licitud de participació a la borsa de treball s’ha de formalitzar per Internet a través del web de l’aspirant. Finalitzada la tramitació, es pot imprimir el full resum de la sol·licitud, que ja es considera registrada i presentada davant l’Administració.

Cal presentar, durant el termini de presentació de sol·licituds, al registre dels serveis territorials del Departament d’Educació o del Consorci d’Educació de Barcelona, demanats com a àrea de gestió, el document imprès que es genera a través de l’aplicació informàtica, on s’especifica la documentació justificativa dels requisits al·legats a la sol·licitud, per qualsevol dels mitjans que preveu l’article 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Llista de participants

Es publica la llista de les persones inscrites a la borsa oberta que compleixen els requisits establerts, ordenats per la data de registre i d’entrada de la sol·licitud, així com les ampliacions d’àmbits territorials dels candidats actuals de la borsa, d’acord amb el punt 6 de l’annex de les bases específiques de participació a la convocatòria extraordinària 9/2018.

La llista es pot consultar individualment al web de l’aspirant.

Comparteix
 Convertir a ebook

Etiquetes


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid