Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Bones vacances d’hivern i feliç 2019 en lluita!
dilluns 31 de desembre de 2018 - Visites: 0
Comunicats CGT
Menéame

Les companyes i els companys de CGT Ensenyament us desitgem unes bones vacances d’hivern i un feliç 2019 en lluita.

Revertim les retallades. Organitzem-nos. Construïm des de baix. Més personal de suport. Reduïm ràtios. Restabliment de l’horari lectiu. Educació feminista. Democràcia als centres. Estabilització interines. Eduquem sense por. Suprimim concerts. ... Tenim feina, als centres, i als carrers.

Arrenca el nou any amb nous reptes a assolir, i l’exigència de sumar els esforços de tota la comunitat educativa (alumnat, professorat, PAS i famílies). Sabem que és necessari un alt nivell d’implicació i d’integració, altes dosis d’entusiasme, d’esperit crític i de superació, de treball transversal en equip i cooperatiu. També d’innovar i avaluar d’una manera diferent de com s’ha fet fins ara. Però sobretot necessitem mitjans i recursos per part de l’Administració, i la gestió democràtica i participativa dels centres educatius.

Aquest nou any és fonamental recuperar la veu, la confiança i la llibertat a les aules, és a dir, que eduquem sense por. Però aquest any també ha de suposar la reversió de les retallades que encara patim.

Bones vacances i feliç any en lluita!

Comparteix
 Convertir a ebook

Etiquetes


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid