Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Pla d’emergència dels centres
Actualitzat 30/10/18
dimecres 12 de setembre de 2018 - Visites: 0
Salut Laboral (Prevenció de riscos laborals)
Menéame

Tots els centres han de disposar d’un pla d’emergència que vetlli per la seguretat i la protecció de tot el col·lectiu i que permeti que tothom sàpiga quines són les seves funcions i responsabilitats i les actuacions que cal seguir en cas d’emergència.

A continuació es facilita el document explicatiu del pla d’emergència d’un centre educatiu en general i la seva adaptació a les llars d’infants. Al costat de cada document es proporcionen les fitxes del pla d’emergència en format word per facilitar la seva elaboració.

Pla d’emergència del centre docent -1,43MB - .doc-1,3MB
Pla d’emergència adaptat per a les llars d’infants - 504kb - .doc-1,3MB

Simulacre d’evacuació als centres educatius

Durant el primer trimestre del curs escolar, els centres també han de comprovar que el pla d’emergència està actualitzat.

Abans de les vacances de Nadal, els centres educatius han de fer, com a mínim, un simulacre d’evacuació i/o confinament. L’objectiu és que l’alumnat, el professorat i el personal d’administració i serveis conegui com ha d’actuar en cas d’emergència, tenint en compte que, d’un any per l’altre, molts centres fan reformes que poden modificar els circuits d’evacuació.

Els centres han de comunicar a l’adreça de correu electrònic de la Direcció General de Protecció Civil simulacres_ pc@gencat.cat i amb una antelació de 10 dies a la data del simulacre, la següent informació:

  • Nom del centre educatiu i municipi
  • Dia i hora previst per realitzar el simulacre (d’evacuació o confinament)
  • Número aproximat de persones que s’han d’evacuar
  • Ubicació del punt de reunió

Així mateix, el dia de la realització del simulacre, els centres educatius simularan la trucada al 112 d’acord amb la guia de trucades de simulacres en centres educatius.

Comparteix
 Convertir a ebook

Etiquetes
Salut laboral


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid