Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Complement per maternitat en pensions de jubilació forçosa o per incapacitat permanent per al servei
diumenge 2 de setembre de 2018 - Visites: 0
Jubilació Funcionariat
Menéame

S’estableix un complement per maternitat, consistent en un percentatge del 5% si s’ha tingut 2 fills, 10% si s’han tingut 3 fills i del 15 % si s’han tingut 4 o més fills (naturals o adoptats), només per les dones funcionàries que es jubilin amb, almenys 65 anys o per incapacitat o tinguin dret a pensió de viudetat generada a partir del 2016. Mai en els casos de jubilació voluntària a partir dels 60 anys.

Aquest complement es reduirà en un 50% si se supera la pensió màxima.

Aquest complement per maternitat en cap cas formarà part de la pensió de jubilació a efectes de la determinació de la base reguladora en el reconeixement de pensions a favor dels familiars.

A més:

- Si a la pensió a complementar es totalitzen períodes en aplicació de normativa internacional, el complement es calcularà sobre la pensió teòrica, que en cap cas podrà superar el límit màxim de les pensions públiques.

- Si La pensió a reconèixer no arriba a la quantia de pensió mínima i la interessada sol·licita i reuneix els requisits a percebre el complement a mínims, se sumarà el complement per maternitat.

En el cas de concurrència de pensions públiques, amb independència del règim en què es causin, s’abonarà un sol complement per maternitat d’acord amb les següents regles:

- Si la concurrència és de més d’una pensió de jubilació, s’abonarà el complement de major quantia.

- Si ho és d’una pensió de jubilació i viduïtat, s’abonarà el corresponent a la pensió de jubilació.

Comparteix
 Convertir a ebook

Etiquetes


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid