Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Baixa TEMPORAL de la borsa (congelació del número)
dimecres 7 de febrer de 2018 - Visites: 0
Borsa de treball docent 17-18
Menéame

SOL·LICITUD DE NO NOMENAMENT PER AL CURS 2017-2018 PER CAUSES JUSTIFICADES.

Cada curs les persones sense nomenament vigent poden demanar, amb antelació a l’oferiment d’una vacant o substitució, no ser nomenades per alguna de les causes que s’especifiquen al final d’aquest apartat, durant el període de durada de la circumstància al·legada. La causa s’ha de justificar documentalment.

Després que els serveis territorials del Departament d’Ensenyament o, si escau, el Consorci d’Educació de Barcelona analitzin i valorin positivament aquesta petició de no nomenament, es mantindrà el número d’ordre de la borsa de treball, sense que aquest temps computi com a serveis prestats.

Amb caràcter excepcional, que han de valorar els Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament o el Consorci d’Educació de Barcelona, es pot demanar la interrupció del nomenament vigent segons els mateixos criteris i efectes abans esmentats.

Causes:

1.- Realització d’estudis adreçats a obtenir una nova especialitat docent o relacionats amb el lloc de treball que, atès el seu caràcter presencial, siguin incompatibles amb un nomenament com a personal docent.

2.- Col·laboració amb una ONG a l’estranger o en altres programes d’actuació a l’estranger.

3.- Nomenament per ocupar càrrecs polítics a la Generalitat de Catalunya, al Govern de l’Estat o altres comunitats autònomes, càrrecs electes retribuïts i de dedicació exclusiva en les corporacions locals, diputat o diputada o senador o senadora de les Corts Generals o dels membres del Parlament de Catalunya i com a personal eventual en la relació de llocs de treball de l’Administració de la Generalitat de Catalunya i de l’Administració de l’Estat i les entitats locals.

4.- Canvi de residència del cònjuge per motius laborals.

5.- Tenir cura de persones amb discapacitat que no exerceixen cap activitat retribuïda.

6.- Altres causes greus degudament justificades.

PDF - 1.7 MB

Les persones que vulguin no ser nomenades per a tot el curs 2017-2018 ho han de sol.licitar abans del 23 de juny de 2017, mitjançant el model que adjuntem a continuació:

Solicitud baixa temporal borsa STCC 2017-18

Comparteix
 Convertir a ebook

Etiquetes


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid