Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Assetjament sexual, per raó de sexe, orientació sexual i/o identitat sexual.
Menéame

PDF - 123.3 kB

El 4 d’agost de 2015, el Govern va ratificar el Protocol per a la prevenció, detecció, actuació i resolució de situacions d’assetjament sexual, per raó de sexe, orientació sexual i/o identitat sexual.

El document estableix un marc d’actuació i pretén ser una eina per prevenir, detectar i resoldre els casos d’assetjament sexual per eradicar aquestes conductes en l’àmbit de l’Administració de la Generalitat i els organismes que en depenen.

Per a la investigació dels casos, es van elaborar i aprovar uns instruments tècnics, tal com preveu el propi Protocol. Aquests instruments tècnics inclouen entrevistes a les persones afectades, és a dir, la persona presumptament assetjadora i la persona presumptament assetjada i, si escau, als testimonis i d’altres persones que tinguin informació rellevant sobre el cas.

>>Accés al tràmit

Comparteix
 Convertir a ebook

Etiquetes
Acció Social Gènere Salut laboral


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid