Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Pla per a la igualtat de gènere en el sistema educatiu
Menéame

PDF - 751.1 kB

L’objectiu del pla és "acabar amb els estereotipis sexistes" a través dels continguts i materials curriculars, les metodologies i les dinàmiques dins de les aules.

Aquest projecte forma part del Pla estratègic de polítiques de dones del Govern de la Generalitat de Catalunya 2012-2015 i que pretén instaurar una "concepció transversal de la perspectiva de gènere per avançar cap a la igualtat efectiva de dones i homes".

Les dos principals línies de treball que es volen desenvolupar, a través del departament d’Ensenyament i del Benestar Social, són la incorporació de la perspectiva de gènere i la igualtat real dels homes i dones en polítiques educatives i la promoció de la coeducació. Per tant, els àmbits d’actuació seran els mateixos centres educatius i altres programes d’inclusió i igualtat.

Pla per a la igualtat de gènere en el sistema educatiu

Comparteix
 Convertir a ebook

Etiquetes
Acció Social Ensenyament públic i de qualitat Gènere Informacions


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid