Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


[MUFACE] Canvi d’entitat sanitària
dimecres 3 de gener de 2018 - Visites: 0
Muface i Seguretat Social
Menéame

1. Canvi ordinari: de l’1 al 31 de gener de cada any

Els mutualistes i els beneficiaris amb Document assimilat al d’afiliació, adscrits tant a l’INSS (Sistema Sanitari Públic) com a les Entitats de Segur d’Assistència Sanitària, poden sol·licitar canvi a Entitat d’assegurança durant el mes de gener de cada any i durant la vigència del present concert de 2018-2019, podran fer canvis entre les entitats mèdiques privades durant el mes de juny.

Los cambios al Sistema Sanitario Público podrán hacerse igualmente durante el mes de enero (estando prevista la modificación del convenio con el INSS para permitir los cambios en el mes de junio).

WEB MUFACE

2. Canvi extraordinari

2.1 Canvi fora del termini:

Fora del període de l’termini ordinari es pot autoritzar el canvi d’Entitat de Segur d’Assistència Sanitària o d’adscripció al Sistema Sanitari Públic:

  • Quan es produeixi un canvi de destinació del mutualista en actiu que impliqui trasllat de província.
  • Quan, mantenint la seva localitat de destinació, el mutualista canviï el seu domicili a una altra província.
  • Quan el mutualista obtingui la conformitat, expressada per escrit, de les entitats afectades.
  • Quan, per concórrer circumstàncies objectives que justifiquin el canvi d’una pluralitat de titulars afectats pel mateix problema d’assistència mèdica, la Direcció General de MUFACE acordi l’obertura de termini especial d’elecció d’Entitats, inclòs, si escau, el I.N.S.S.  

2.2 Canvi extraordinari al I.N.S.S.

Quan el titular ho sol·liciti per raons d’assistència mèdica hospitalària i sigui aprovat per una comissió paritària MUFACE / SEGURETAT SOCIAL. En aquest supòsit, juntament amb la sol·licitud, el titular haurà d’aportar informe mèdic en què consti el diagnòstic del procés patològic patit per ell o per algun dels seus beneficiaris i les raons que aconsellen el seu tractament en un Centre del Sistema Sanitari Públic. A més, haurà de fer constar expressament que assumeix l’obligació de romandre cinc anys adscrit al I.N.S.S. en el cas que li sigui concedit el canvi.

 

Procediment de canvi d’entitat

Per efectuar el canvi d’Entitat el mutualista ha de presentar al costat de la seva sol·licitud, el document d’afiliació o, si escau, el Document assimilat al d’afiliació, per a la seva substitució en el seu Servei Provincial oa l’Oficina de MUFACE més propera.

PDF - 363.9 kB

Imprés de sol·licitud de canvi d’entitat

Utilitzar els mitjans d’accés proporcionats per la plataforma Cl@ve (certificat digital, DNI electrònic, claus permanents i Cl@ve PIN), i a través de la seu electrònica de Muface, es poden efectuar canvis ordinaris entre entitats d’assegurança Privat d’Assistència Sanitària , així com al Sistema Nacional de Salut per a la percepció de l’assistència sanitària a través dels Serveis públics de Salut de la seva comunitat autònoma de residència.

Comparteix
 Convertir a ebook

Etiquetes
Informacions Normativa Salut laboral Tràmits Departament


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid