Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


El Pla Il·lusió al Guinardó
Obra de teatre per a una educació crítica
dimecres 29 de novembre de 2017 - Visites: 0
Contacte i altres
Menéame

Diumenge 17 de desembre a les 12:30 h a la sala polivalent del Casal Mas Guinardó
Entrada lliure i gratuïta. Aquesta obra forma part del projecte de Teatre contra els poders financers de Pa’tothom i està dins del marc de la Plataforma per una educació en economia crítica (PLEEC).

El 16 i 17 de desembre tindrà lloc la primera Fira de sobirania alimentària i economia social i solidària al barri del Guinardó, organitzada per l’associació A passos, Hi haurà tallers, xerrades i exposicions d’iniciatives vinculades projectes econòmics i socials alternatius, oberts a tothom.

La Fira té com a objectiu crear un espai per fer visibles i enfortir propostes locals que persegueixen el consum conscient, respectuós amb el medi ambient i els drets humans, socials i culturals.

En aquest marc, el Forn de teatre “Pa’tothom” presentarà “El Pla Il·lusió”, una peça teatral que convida a plantejar-nos quin ha estat el paper de la banca tradicional en la crisi econòmica recent i si és l’actor idoni per formar als joves en educació financera a les escoles de Catalunya, amb debat posterior.

Aquesta obra forma part del projecte de Teatre contra els poders financers de Pa’tothom i està dins del marc de la Plataforma per una educació en economia crítica (PLEEC)

Interpretada per: Adriana Fontàs, Carol Porta, Rebu González, Luz Marina Gil, Lluís Cases, Eduard Benito i Franz Fernández.
Dirigida per: Jordi Forcadas
Lloc: Casal Mas Guinardó, a la plaça Salvador Riera.
Data: diumenge 17 de desembre a les 12:30 h a la sala polivalent del Casal Mas Guinardó
Mirar programa. Entrada lliure i gratuïta

Comparteix
 Convertir a ebook

Etiquetes
Ensenyament públic i de qualitat Informacions Mobilitzacions


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid