Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Davant l’escalada repressiva i en defensa de la llibertat
Comunicat CGT Enseyament. 25 de setembre del 2017
dimarts 17 d'octubre de 2017 - Visites: 0
Comunicats CGT
Menéame

PDF - 200.5 kB

Organitza’t i lluita, defensa les nostres llibertats.

Des de la CGT Ensenyament davant els esdeveniments que s’han produït durant l’últim mes a Catalunya manifestem el nostre total rebuig a l’escalada repressiva del Govern de l’Estat Espanyol mitjançant les detencions que estan realitzant forces policials i militaritzades espanyoles, sumat a la persecució a càrrecs electes i treballadors i treballadores del sector públic i privat, a la ocupació de mitjans de comunicació i impremtes, a la prohibició d’actes i la requisa de materials pel referèndum.

Volem condemnar aquest estat d’excepció encobert, dut a terme pel govern del PP i els seus aliats.

La resposta del govern de l’estat Espanyol a l’expressió democràtica de Catalunya es més pròpia de d’èpoques passades que no d’un país que diu viure en democràcia.

A Catalunya s’està defensant la llibertat d’expressió. A la repressió I al feixisme no se’ls pot deixar passar mai i s’han de combatre des del carrer.

Fem una crida a tots els centres a convocar assemblees, claustres extraordinaris (mira com convocar un claustre), consells escolars... i posicionar-nos tots i cadascun dels centres de Catalunya contra l’actuació intolerable, autoritària i repressiva del govern de l’Estat.

Us animem a fer diverses accions, com ara concentracions davant dels centres, aturar el currículum i fer classes sobre què és democràtic i què no ho és, i sobre els Drets Humans i els Drets Socials. L’educació no pot restar al marge de la realitat que l’envolta.

També us animem a participar en reunions de zona i fer propostes de cara al 2 d’octubre i els dies posteriors, en defensa dels drets bàsics que tant ens han costat de conquerir i que ara ens volen arrabassar.

Finalment, us animem a preparar-nos per la vaga general del 3 d’octubre. Creiem imprescindible que sindicats i d’altres organitzcions socials donem una resposta a l’alçada de les circumstàncies com a treballadores i treballadors de l’ensenyament i per això convoquem a la població a la VAGA social i laboral davant l’escalada repressiva de l’estat que està trepitjant llibertats.

CGT Ensenyament
No passaran

PDF - 14.4 MB

Ordre serveis mínims.

Material per a la Vaga General del 3 d’octubre de 2017

Comparteix
 Convertir a ebook

Etiquetes
Acció Social Ensenyament públic i de qualitat Informacions Moviment llibertari VAGA Zones


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid