Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat


Consulta i modificació de dades de la borsa de treball del personal docent
dimecres 6 de setembre de 2017 - Visites: 0
Borsa de treball docent 17-18
Menéame

Dijous 14 de Setembre, les persones interessades poden modificar les dades de la borsa de treball de personal docent interí o substitut. L’actualització de les dades té un efecte immediat en els nomenaments telemàtics.

Accés a l’aplicatiu.

Més info borsa de treball docent.

Al llarg del curs 2017-2018 s’obriran terminis per modificar les dades que consten a la borsa de treball de personal docent: el 14 de setembre, la darrera setmana d’octubre, la darrera setmana de gener i la darrera setmana de març.

Durant el mes de maig o juny s’establirà un termini per modificar les dades que consten a la borsa de treball de personal docent per al curs 2018-2019.

No obstant això, de manera excepcional i motivat per un canvi de domicili familiar o una altra causa greu, que s’ha de justificar documentalment, es pot modificar l’àrea territorial demanada com a preferent, els municipis (en el cas del Consorci de Barcelona, els districtes) i comarques i les especialitats mitjançant una sol·licitud adreçada al director o directora dels serveis territorials corresponents o al o a la gerent del Consorci d’Educació de Barcelona.

Comparteix
 Convertir a ebook

Etiquetes
Informacions Interinatges i substitucions Tràmits Departament


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid