Qué és la CGT | Afiliació | L'Esquerda
Anar al nostre grup de Facebook Anar al nostre timeline de Twitter
Anar al nostre canal de Youtube Veure el nostre RSS
Pare Laínez, 18 - 08025 Barcelona - http://cgtense.pangea.org
Tel 93 310 33 62 - Fax 933 107 110 - cgtense@cgtcatalunya.cat

CAMPANYES DESTACADES


ÚLTIMES NOVETATS
Comunicado de la Federación de Enseñanza de CGT respecto al texto de la LOMLOE aprobado en el Congreso. El pasado 19 de noviembre fue aprobada por la mínima en el Congreso la LOMLOE, la “nueva ley educativa” conocida ya como Ley Celaá. Ahora tendrá que pasar por el Senado y volver al Congreso para ser (...)
Esquerda Salut Laboral. Personal en risc. Coordinació de riscos laborals Accidents laboralsDescarregar PDF (blanc i negre) Descarregar PDF (color)
Soc TEEI (Tècnica Especialista en Educació Infantil) des de fa més de 14 anys a la mateixa escola, tinc tres fills, bessons de 6 anys i una de 3 anys i ara em trobo que surt la meva plaça a concurs d’oposició, un examen memorístic on hauré d’aprovar amb molt bona nota, perquè si no em quedaré sense plaça i (...)
Formació - 25/11/2020
Segona part del curs de Formació Sindical Bàsica, dirigit a tota l’afiliació. Conflictes laborals i acció sindical. Protocols contra l’assetjament i la discriminació. Genealogia de l’Anarcosindicalisme. 2, 11 i 17 de desembre a les 17.30h a CGT Barcelona (Pare Laínez 18). Imprescindible inscripció (...)
Plataforma #SalvemEscolaPolinyà Signa el manifest MANIFEST #SalvemEscolaPolinyà A l’Escola Polinyà tenim les emocions desbordades des de gener quan se’ns va informar verbalment que la nostra escola podria desaparèixer. Fa deu mesos que la nostra comunitat educativa ha hagut de seguir amb la vida a (...)
Ingrid Chavarria de Ros. Secretaria de gènere CGT Ensenyament Barcelona. Revista Catalunya. El pes de les motxilles escolars que el nostre alumnat ha de carregar a diari per anar al seu centre educatiu és un tema recurrent. Llegim crítiques i articles sobre anatomia i creixement que assenyalen com de maligna és (...)
Exigim al Departament d’Educació que no acati la resolució del TSJC respecte la continuïtat dels concerts educatius de les escoles que segreguen per sexe Davant la recent sentència del TSJC en la que ha suspès la resolució de la Generalitat que retirava el concert educatiu als onze col·legis catalans que (...)
Universitat - 25/11/2020
Més de 1200 investigadores i investigadors predoctorals se n’aniran al carrer, però seguiran treballant gratuïtament durant el seu quart any, fent recerca, en benefici de les universitats i els centres de recerca, sobrevivint de l’atur i sense cap seguretat de futur.Al marge de les accions legals, reprenem (...)
Formació Professional - 25/11/2020
Des de la CGT-Ensenyament volem mostrar la nostra preocupació per l’ambigüitat amb la que tant PSOE com Unidas Podemos plantegen la possible equiparació salarial entre el cos de Professors d’Educació Secundària (que imparteixen docència a la Formació Professional 590EC) i el cos de Professors Tècnics (...)
Rosalia Molina. Dones Llibertàries de CGT a la Revista Catalunya. Cada 25 de novembre- Dia internacional contra les violències masclistes- dones d’arreu del món ocupem els carrers per cridar que no volem més violències contra les dones. Una jornada Internacional en què moltes dones, a diversos països, denunciem (...)
Oposicions 2020 - 24/11/2020
Està previst que aquesta segona prova es realitzi el dia 9 de gener de 2021. Totes les persones aspirants que s’hi hagin de presentar seran convocades pels tribunals respectius a través del "Tauler de l’aspirant". La part A i la part B de la segona prova dels procediments lliure i de reserva es faran el (...)
Jo dic prou. Quan la meva vàlua laboral es veurà avaluada en un dia. Quan jo he demostrat durant anys la meva professionalitat i la dedicació. Quan hem estat tirant endavant malgrat les retallades... Malgrat tot el que vaig passar per poder arribar a treballar per la Generalitat ja fa molts anys. On cada una tenim (...)
Formació - 23/11/2020
Googleització de l’educació pública. Alumnes, centres i Departament. Xerrada online a càrrec de Cecilia Bayo, membre del grup de mares i pares aliats amb XNET per la democràcia digital en educació. Dijous 26 de novembre a les 19h. Inscriu’t-hi enviant un correu a cgteducaciotgn@cgtcatalunya.cat (...)
CGT Ensenyament Ponent - 23/11/2020
AMPA JAUME BALMES. SUPRESSIÓ NO, SÍ A L’ALTERNANÇA #somEscolasomCervera Manifest per a la defensa de la igualtat educativa a la ciutat de Cervera Atesa la voluntat de suprimir definitivament una línia ( grup de nens i nenes de P3 ) de l’escola Jaume Balmes de Cervera manifestada pels Serveis (...)
Novembre Feminista FEM UNA CRIDA A PARTICIPAR en la CADENA FEMINISTA del 22 de Novembre a les 12 hores. LA CADENA FEMINISTA permet una mobilització amb seguretat per les distàncies, el poc nivell de concentració de persones que cal i que està pensada perquè es pugui participar a prop de casa. Per facilitar (...)
Revista Catalunya - 22/11/2020
Jordi Gil. Revista Catalunya. Un fet sorprenent, i que es pot considerar mèrit del Departament d’Educació des de l’inici del confinament, és que no s’hagi produït un rebuig frontal des de l’opinió pública. Un altre fet que sobta és que certa gent, de la que s’espera una mirada crítica, (...)
RESOLUCIÓ EDU/2997/2020, de 19 de novembre, per la qual s’acorda ajornar les eleccions per a la renovació dels membres dels consells escolars dels centres públics i privats sostinguts amb fons públics i es prorroga el mandat dels membres objecte de renovació. S’ajornen, per un any, la convocatòria (...)
CGT Ensenyament Ponent - 20/11/2020
Ja hi tornem a ser amb les polítiques retalladores del Departament d’Ensenyament. Tot i estar en situació d’excepcionalitat, amb una necessitat urgent de baixar ràtios per esponjar aules i permetre reduir riscos i sobretot com una oportunitat per potenciar la qualitat educativa d’aquest país, la (...)
Consulteu el Pla d’obertura progressiva d’activitats - Full de ruta per la revisió de la intensitat de les mesures adoptades en motiu de la segona onada epidèmica de SARSCoV-2 a Catalunya Descarregueu el DOGC - RESOLUCIÓ SLT/2983/2020, de 21 de novembre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les (...)
Les persones que formen part de la borsa poden consultar les dades que consten per al proper curs, que són les que es tindran en compte per als nomenaments que es facin durant el curs 2020-2021. Els períodes previstos per a les modificacions de les dades de la borsa són: del 16 al 23 de novembre de 2020, del 25 de (...)
Secretariado Permanente de la Federación de Enseñanza de CGT. Desde la Federación de Enseñanza de CGT queremos manifestar nuestra más profunda repulsa y rechazo al lamentable espectáculo que se vivió ayer en el Congreso tras la aprobación de la nueva Ley de Educación, así como a la campaña de desinformación e (...)
Ja està disponible dins l’espai Estem preparats del web Escola Segura​​, el mòdul 8 de formació covid-19 per a centres educatius. Aquest mòdul està dirigit al personal de monitoratge en l’espai de menjador i el transport escolar. Amb motiu de la incorporació de nou personal als centres (...)
Més resultats >>cgtense@cgtcatalunya.cat

www.fecgt.org

www.cgtcatalunya.cat

www.cgtbarcelona.org

EL BÀSIC
Al Portal de Centre teniu accés a un Catàleg de formularis i a totes les Sol·licituds i tràmits.
Full afiliació Estàs pensant a afiliar-te a CGT??? Perquè afiliar-se a la CGT? Perquè som un sindicat autònom de tot partit polític o lobby de (...)
L’Esquerda: Butlletí informatiu de la Federació d’Ensenyament de la Confederació General del Treball de Catalunya Des (...)
La prevenció de riscos laborals és el conjunt d’activitats i mesures adoptades o previstes en totes les fases de l’activitat laboral, (...)
Mesures COVID d’actuació i organització Criteris i procediments confecció de plantilles 19-20 Calendari Escolar 2020-21 Accés a tots els (...)

DESTAQUEM
CAMPANYES


CGT ENSENYAMENT al Facebook
Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.17 [21515] | Disseny: equip de comunicació de la CGT de Catalunya | Disseny original: Fuksia
Webmaster - cgtense@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid